ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Veloce

Glassene i Riedels Veloce-serie ser og føles håndlavede ud. Denne glaskollektion er faktisk fremstillet af maskine ved hjælp af avancerede teknologier og præcisionsværktøj.

Pris
Anbefalede Glastyper
Glastype
Vis:
af 11 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Veloce

The Lightness of Pleasure


Vinelskere verden over er enige om, at Riedels vinglas, udviklet i forskellige former og størrelser til specifikke druesorter, garanterer et glas i harmoni med druesorternes respektive profiler.


Riedel-fans kan måske se en lighed med Extreme-serien, de første maskinproducerede, diamantformede glas (2000), skabt af Georg J. Riedel specifikt til vine fra den nye verden. Kollektionen har fået sit navn fra glassets ekstreme vinkler, hvilket giver vinen mere plads i glasset for at få vinens fulde aromaer frem.


I anerkendelse af udviklingen af ​​moderne vine har Riedel-familien tilpasset glasformerne til Cabernet/Merlot og til Riesling efter en intensiv ny runde smagninger.


Riedels Veloce-srie er en udvikling baseret på supermoderne teknologi. Glasset er højere end Riedel Extreme-kollektionen og har en tyndere stilk og finere skåle. En specialudviklet maskine, på Riedels fabrik i Weiden, gør østrigerne i stand til at tegne stilke, der svarer til dem, der er lavet i hånden af ​​en mesterglasmager. Basen, med en diameter på 100 mm, er en ny standard for store glasformer og er det maksimale, der kan fremstilles på maskine.


Vægten af ​​Riedel Veloce er bemærkelsesværdig og er blevet reduceret betydeligt i forhold til Extreme-kollektionen. Den perfekte balance og følelse leder tankerne mod et håndlavet glas.


Maximilian Riedel valgte det italienske navn "Veloce", der betyder "hurtig". En hyldest til teknologien, da glasfremstilling i hånden er blevet et håndværk i tilbagegang.


Riedel Veloce er moderne glas med imponerende balance og følelse, tiltalende pris og tåler opvaskemaskine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]