SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Velkommen til Vinspecialisten / H. J. Hansen Vin

Velkommen til Vinspecialisten / H. J. Hansen Vin

Vinspecialisten/H. J. Hansen Vin er meget tætte samarbejdspartnere med butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus.

Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på.

​​​​​​​Her finder du også de berømte vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.

Fra Frederikshavn til Kongens Nytorv er hver butik sin egen. Her finder du fantastiske, lokale produkter, der hver for sig er unikke for hver sin egn, stående ved siden af vin og spiritus fra hele verden. Bestyret af ildsjæle, der brænder for det, de sælger. På den måde er vi alle sammen forskellige, men med en fælles vision og kærlighed til det enkelte produkt.

Velkommen til Vinspecialisten / H. J. Hansen Vin

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]