ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Rosé

Rosé champagne er noget af det lækreste, der findes - ikke mindst, når solen skinner fra en blå og skyfri himmel. En nærmest dekadent nydelse, vi ikke kan anbefale nok. Find din næste flaske lige her.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Rosé champagne til livets lyseste dage

  Rosé champagne har en lyserød eller laksefarvet farve, der stammer fra tilsætning af rødvin eller udblødte drueskaller under produktionsprocessen. Rosé champagne indeholder typisk enten røde Pinot Noir- eller Pinot Meunier-druer for at opnå sin karakteristiske nuance.

 2. Hvordan laver man rosé champagne?

  Der findes to primære måder, man laver rosé champagne på:


  • Blandingsmetoden: Den mest almindelige metode, som går ud på at blande rødvin (typisk Pinot Noir eller Pinot Meunier) med basishvidvinen før sekundær gæring på flaske. Andelen af ​​tilsat rødvin bestemmer, hvor intens ​​den lyserøde farve bliver. Blandingsmetoden gør det muligt for champagneproducenter at have mere kontrol over den endelige farve og smagsprofil.


  • Maceration: Her efterlader man ​​røde drueskaller (typisk Pinot Noir eller Pinot Meunier) i kontakt med druesaften i en kort periode for at udtrække farve og smag. Efter maceration presses saften, og gæringen sker. Den resulterende basisvin gæres derefter en anden gang i flasken, hvilket giver de bobler, der er karakteristiske for champagne.
 3. Hvordan smager rosé champagne?

  Rosé champagne er lige fra delikate og blomsteragtige til fyldigere og mere frugtige, afhængigt af de specifikke druesorter og vinfremstillingsteknikker, der anvendes. Oftest vil du dog finde noter af røde bær, citrusfrugt og blomsteraromaer i champagner med en flot elegance, kompleksitet og alsidighed.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]