Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Producenter

I VINinspiration gør vi dig klogere på alt, hvad du skal vide om de forskellige vinproducenter. For hvad kendetegner egentlig den sydfranske vinbonde, og hvordan adskiller han sig fra den chilenske vingigant? Som Danmarks største vinleverandør, har vi vine fra hver en afkrog af verden. Så er du til kreative niche-vine eller elegante vine fra de velkendte Châteauer, finder du alt, hvad du skal vide om dem her. Vi gør dig klogere på de enkelte vinhuses historier, vinproduktion og stilart.


Décoré, rose, rosevin

Rosé er ikke 'bare' rosé. Det har danskerne også opdaget i takt med, at dens popularitet er vokset voldsomt i de senere år.

Percheron, den med hesten, hest, vinproduktion

Den med hesten

Percheron-vinene har fået deres navn dra den store, tunge arbejdshest, som stadig bruges i produktionerne. Det store dyr vejer mindre end en traktor og er mindre skadelig for vinrankerne.

Vajra, familie, vinproducent, vinhuse

Hvem er G.D. Vajra?

Familien Vajra - er fyldt med humør og livsglæde og skaber vine fyldt med sjæl! De sidste kilometer i bil frem mod familien Vairas vingård er fyldt med nydelse for øjnene og forventningens glæde.

Max Reserva, Errazuriz, vin, vine, rødvin

Max Reserva fra Viña Errazuriz

Formålet med Max Reserva-serien, der blev lanceret for første gang i 1997, var at sende et stærkt signal til hele verden om, hvor højt man vinmæssigt kunne nå i Chile.

Simon og Jonathan, smagning

Når tre tilfældige mænd smager og anmelder vores vin Vi skriver og siger rigtig meget om vin hos Vinspecialisten/H.J. Hansen Vin. Vi elsker vin, at tale om vin og sætte ord på vin.