VILDT Pinot Noir vinkup - Kun 99,83 v køb af 6.fl (Spar 295,-)!

Producenter

I VINinspiration gør vi dig klogere på alt, hvad du skal vide om de forskellige vinproducenter. For hvad kendetegner egentlig den sydfranske vinbonde, og hvordan adskiller han sig fra den chilenske vingigant? Som Danmarks største vinleverandør, har vi vine fra hver en afkrog af verden. Så er du til kreative niche-vine eller elegante vine fra de velkendte Châteauer, finder du alt, hvad du skal vide om dem her. Vi gør dig klogere på de enkelte vinhuses historier, vinproduktion og stilart.


Gerard Bertrand, Frankrig, økologi og biodynamik, vinhuse, vinproduktion

Hvem er Gerard Bertrand?

Den tidligere rugbyspiller og i dag succesrige vinproducent Gérard Bertrand fortsætter med at udvide sine aktiviteter i det sydfranske Languedoc.
​​​​​​​

Vajra, familie, vinproducent, vinhuse

Hvem er G.D. Vajra?

Familien Vajra - er fyldt med humør og livsglæde og skaber vine fyldt med sjæl! De sidste kilometer i bil frem mod familien Vairas vingård er fyldt med nydelse for øjnene og forventningens glæde.

Peter Vinding-Diers, Montecarrubo, Sicilien​​​​​​​, Anders Vinding-Diers Bodega De Mirabel, Spanien,  Hans Vinding-Diers Bodega Noemia

Hvem er Vinding-Diers?

Peter Vinding-Diers behøver nærmest ingen introduktion for de danske vinelskere. Hans meritter i vinverdenen er vidt berømte.
​​​​​​​

Max Reserva, Errazuriz, vin, vine, rødvin

Max Reserva fra Viña Errazuriz

Formålet med Max Reserva-serien, der blev lanceret for første gang i 1997, var at sende et stærkt signal til hele verden om, hvor højt man vinmæssigt kunne nå i Chile.

Percheron, den med hesten, hest, vinproduktion

Den med hesten

Percheron-vinene har fået deres navn dra den store, tunge arbejdshest, som stadig bruges i produktionerne. Det store dyr vejer mindre end en traktor og er mindre skadelig for vinrankerne.

Julien Sunier, artisan, vigneron, Beaujolais

Julien Sunier

Alt var som bekendt bedre i gamle dage. Det samme gælder Beaujolais, hvor alt gik af lave efter 1945. Årgangen var ualmindelig varm og gav nogle meget fyldige vine med højt indhold af alkohol.

Arboleda, bæredygtig

Arboleda - En bæredygtig perle

Arboleda – det spanske ord for trælund – er Eduardo Chadwicks personlige projekt, grundlagt i 1999 i Aconcagua Valley. Navnet blev givet som en hyldest til det 1.450 ha store skovareal [...] ​​​​​​

Décoré, rose, rosevin

Rosé er ikke 'bare' rosé. Det har danskerne også opdaget i takt med, at dens popularitet er vokset voldsomt i de senere år.

Simon og Jonathan, smagning

Når tre tilfældige mænd smager og anmelder vores vin Vi skriver og siger rigtig meget om vin hos Vinspecialisten/H.J. Hansen Vin. Vi elsker vin, at tale om vin og sætte ord på vin.