ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Producenter

I VINinspiration gør vi dig klogere på alt, hvad du skal vide om de forskellige vinproducenter. For hvad kendetegner egentlig den sydfranske vinbonde, og hvordan adskiller han sig fra den chilenske vingigant? Som Danmarks største vinleverandør, har vi vine fra hver en afkrog af verden. Så er du til kreative niche-vine eller elegante vine fra de velkendte Châteauer, finder du alt, hvad du skal vide om dem her. Vi gør dig klogere på de enkelte vinhuses historier, vinproduktion og stilart.


Décoré, rose, rosevin

Rosé er ikke 'bare' rosé. Det har danskerne også opdaget i takt med, at dens popularitet er vokset voldsomt i de senere år.

Percheron, den med hesten, hest, vinproduktion

Den med hesten

Percheron-vinene har fået deres navn dra den store, tunge arbejdshest, som stadig bruges i produktionerne. Det store dyr vejer mindre end en traktor og er mindre skadelig for vinrankerne.

Vajra, familie, vinproducent, vinhuse

Hvem er G.D. Vajra?

Familien Vajra - er fyldt med humør og livsglæde og skaber vine fyldt med sjæl! De sidste kilometer i bil frem mod familien Vairas vingård er fyldt med nydelse for øjnene og forventningens glæde.

Max Reserva, Errazuriz, vin, vine, rødvin

Max Reserva fra Viña Errazuriz

Formålet med Max Reserva-serien, der blev lanceret for første gang i 1997, var at sende et stærkt signal til hele verden om, hvor højt man vinmæssigt kunne nå i Chile.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]