Rødvin

Er du til klassisk amerikansk Zinfandel?. Eller måske ærkefranske Cabernet Sauvignon?. Hvad med en elegant Pinot Noir? Måske en rigtig god italiensk Amarone? Områder og druer er der mange af, men de mest populære druer er rødvinsdruer – og de mest populære vine er rødvine. Her finder du god rødvin fra Den Nye og Den Gamle Verden. Fra nord, syd, øst, vest og i alle prisniveauer. Til fødselsdagen, juleaften, din nye date eller bare til pizzaen på terrassen.

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 703 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 20

Produkter pr. side
36
72
108
144

Danmarks største leverandør af livsglæde

Rødvin er meget mere end gæret druesaft af mørke druer. I virkeligheden er det nærmere en form for kunst eller måske endda poesi, som har fulgt den vestlige civilisation i tusindvis af år. Eller kortere sagt: Livsglæde!


Rødvin er kultur og historie

Rødvin er er ubestridt den mest populære vintype. Fra klassikerne i Frankrig til danskernes favoritter i Italien, fra de australske basser til elegante tyske Pinot Noir eller Spätburgunder. Fra californiske barbecues til spanske tapasfavoritter. Eller måske de fremragende, portugisiske rødvine? Universet er så stort, at man – heldigvis – aldrig bliver færdig med at udforske det. Mennesket har drukket vin i tusinder af år og i virkeligheden er produktionsmåderne ikke ændret voldsomt. I Georgien har man f.eks. fundet 8.000 år gamle vinamforaer – en form for beholder, man bruger den dag i dag.