ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Grappaglas

Grappa er en unik specialitet fra Norditalien. Grappaen vokser i popularitet og er berømt for sine frugtige og varme noter. Den er et smukt supplement til enhver traditionel italiensk middag, og som mange andre fine spiritus, har den sit eget glas, der fremhæver dens bedste sider. De kan ligne de berømte champagne-flutes eller mini-vinglas. De har lange stilke, som understøtter glassets afrundede skåle. Glassets udformning maksimerer grappaens nuancerede smagsprofil og tillader alle dens frodige duftnoter at svæve din vej, mens du drikker eller sætter næsen mod glasset og nyder.

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

De bedste grappaglas

Stilken er lavet til, at man ikke skal holde omkring skålen på glasset. Hvorfor? Fordi det opvarmer grappaen unødigt og sætter utiltalende fingermærker på glasset. Der er dog en undtagelse: Hvis det er en grappa, der er blevet lagret betydeligt, er det tilladt at opvarme den med håndfladen for bedre at kunne opfange aromaens udvikling.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]