Brand image

Montalcino

Montalcino er ét af de navne, de fleste kender - også selvom man måske ikke ved så meget om vin. Det er ikke tilfældigt. Herfra kommer nogle af Italiens absolut bedste vine.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvor ligger Montalcino?

    Montalcino er en lille by i Toscana i Italien. Den ligger omkring 120 kilometer syd for Firenze og 40 kilometer sydvest for Siena. Montalcino er kendt for sin smukke middelalderlige arkitektur, enestående udsigt over det toscanske landskab, og ikke mindst sin produktion af den berømte Brunello di Montalcino-vin. Byen er omgivet af maleriske vinmarker og bølgende bakker, hvilket gør den til en populær destination for vinentusiaster og turister, der søger at opleve charmen ved det landlige Toscana. Det kan vi varmt anbefale. Det er balsam for sjælen.

  2. Hvad er Montalcino kendt for?

    Montalcino er først og fremmest berømt for sin produktion af den prestigefyldte Brunello di Montalcino-vin. Brunello di Montalcino er lavet af 100% Sangiovese-druer dyrket i vinmarkerne omkring byen. Den er kendt for sin enestående kvalitet, dybde og lagringspotentiale, og den regnes for en af ​​Italiens fineste og mest berømte vine.


    Vinproduktionen i Montalcino er strengt reguleret for at opretholde områdets høje standarder. Brunello di Montalcino skal lagres i mindst fem år før frigivelse, med mindst to år af denne lagringsperiode på egetræsfade. Denne lagringsproces giver vinen dens karakteristiske kompleksitet og elegance.


    Montalcino producerer også andre vine, såsom Rosso di Montalcino, som er en yngre og mere tilgængelig udgave af Brunello di Montalcino, og Moscadello di Montalcino, en sød dessertvin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]