SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Dansk gin

Dansk gin er eksploderet i antal, kvalitet, kreativitet og nysgerrighed. Der findes et utal af fremragende danske gin, der vil revolutionære din hjemmebar, hvis du holder af gin.

Pris
Varegruppe
Producent
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Undertype
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 9 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad kendetegner dansk gin?

    Danske gin har vundet stor popularitet de seneste år, både herhjemme og internationalt. Mange af de bedste danske gin er kendt for deres unikke smagsprofiler, som stammer fra lokale botanicals og urter med et særligt nordisk præg.

  2. Hvor mange danske gin findes der?

    I august 2022 findes der 438 unikke, danske gin, der bliver produceret hos 53 destillerier i Danmark. Og de er dygtige håndværkere, ude på de danske mikrodestillerier - om de så laver gin eller whisky. Smagsmæssigt adskiller de sig fra fra andre, internationale gintyper - eksempelvis de traditionelle, engelske gin eller sydeuropæiske, lettere blomstrede gin. Der er stort fokus på lokale råvarer, som samtidig er med til at præge smagsvariationen, som er stor. Det er lige fra det lokale vand til de mange varierede botanicals, der bruges og som adskiller de danske og nordiske gin fra andre, mere traditionelle gin-nationer. Du kan både finde fadlagrede gin, Navy Strength og meget, meget andet. "Nyt nordisk" synes at være et kodeord.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]