SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Riedel - verdens bedste vinglas

Få mest muligt ud af din vin med verdens bedste vinglas. Her lærer du om, hvorfor vinglasset har betydning for vinens smag, tekstur, aroma og finish, samt hvordan du vælger det helt rigtige vinglas. ​​​​​​​Vi giver dig Riedels ekspertråd om vinglassets sammensætning og anvendelse, og vi guider dig i, hvordan du dekanterer din vin, så du kan fremhæve alle vinens aromaer.


Alt om Riedel

Riedel, nøglen til at forstå dine vine

I dag er et vinglas mere end blot en dekorativ og praktisk opfindelse i forbindelse med at nyde eller blot drikke et godt glas vin. Mange vinglasproducenter forsker nu i vinglassets påvirkning af lugte- og smagesansen for at finde det optimale vinglas til nydelsen og forståelsen af en vin.


Maximillian Riedel - Den tunge arv bæres videre på stærke hænder

Det kræver en helt særlig karakter og et meget skarpt sind, men har man blot været i Maximillians nærvær i 5 minutter, er man ikke i tvivl om, at dette er manden, som skal føre Riedel ind i en helt ny æra.Forstå dit vinglas

Guiden til det rette rødvinsglas

Rødvinsglassets form kan man tvinge vinen rundt på tungen de rigtige steder. På den måde sikrer man sig, at de elementer, den base i vinen, som man gerne vil have frem, netop fremhæves.


Guiden til det rette hvidvinsglas

Når vi taler om hvidvinsglas, er de fleste helt med på, at der er stor forskel på rødvinsglas og hvidvinsglas. Men der er også stor forskel indenfor både rød- og hvidvinsglas.


Det perfekte rosé-glas

Riedels glasdesignere har udviklet det  meget smukke og "perfekte" glas til rosé-vin. Et glas, som uden tvivl formår at formidle  vinens budskab på absolut fornemste vis.  


Pleje og brug af dit Riedel glas

De fleste Riedel-glas kan tåle opvaskemaskinen, så længe den er korrekt fyldt. De kan tåle mindst 1000 opvaskningscyklusser, uden at der kan påvises ændring af glassenes glans eller klarhed.


Veritas - En utroligt smuk glasserie som er indbegrebet af lethed og elegance

Det kræver en helt speciel karakter og et meget skarpt sind, men har man blot været i Maximillians nærvær i 5 minutter, er man ikke i tvivl om, at dette er manden, som skal føre Riedel ind i en helt ny æra.


The O Wine Tumbler - Det optimale ferieglas...

Slut med at ærgre sig over knækkede stilke. Tag O Wine Tumbler med ud i det fri, nyd sommeren og lad bekymringerne blive derhjemme – nemmere og bedre bliver det ikke.


Riedel Ambassadørprogram

Dette nye initiativ er skabt ud fra den store interesse vi får fra private og virksomheder på vores populære Riedel-glassmagninger.Vi har derfor nøje udvalgt fem eksklusive partnere, som tilbyder at afholde et glasseminar for jer.Populært fra Riedel

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]