Brand image

Hvad enten du er gravid, afholdsmand eller bare kørende, har ISH Spirits måske Danmarks bedste svar til dig. Prisvindende alkoholfri spiritus, mousserende vin og cocktails med 100% smag og (næsten) 0% alkohol.

Ish Spirits

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Type
Flaskestørrelse
Proptype
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om ISH Spirits

ISH Spirits er grundlægger Morten Sørensens enormt vellykkede svar på en ellers svær 100-dages udfordring, hvor han ikke måtte drikke alkohol. Han fandt han ud af, at selvom det ofte er normen, burde det være helt normalt at deltage i sociale sammenkomster uden at drikke alkohol. Her er alkohol jo netop ofte på bordet og en del af danskernes sociale liv. Processen med at udvinde aroma fra den naturlige tilstand kræver lejlighedsvis en lille mængde alkohol for at frigive sin fulde smag. Derfor er ISH ikke altid helt 100% alkoholfri.


Nogle af produkterne er beskrevet som mindre end 0,5% alkohol (<0,5%). Det er dog alligevel betegnet som alkoholfri. Mange helt almindelige hverdagsprodukter indeholder faktisk en smule alkohol. Det kan være appelsinjuice, moden frugt og sågar brød. De er også betegnet som alkoholfri, da de alle er under bagatelgrænsen, og regnes som alkoholfri. Dog er den mousserende vin Château del ISH på 0% alkohol. Men uanset om du leder efter alkoholfri gin, alkoholfri rom eller alkoholfri cocktails, har ISH Danmarks måske bedste svar.


Besøg ISH Spirits.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]