SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Frankrig

Perfekte, sommerlige rosévine, der legemliggør elegance og charme for dig, søger en sofistikeret og forfriskende vin. Uanset om vinen nydes på en solrig skovtur, til en livlig havefest eller som midtpunktet i en hyggelig grillaften. Rosévin komplementerer ubesværet en lang række retter fra fisk og skaldyr til friske salater og cremede oste.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 17 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Fransk rosévin - solens vin

    Man kan ikke sige rosévin uden at sige Provence. Uanset hvor meget fantastisk rosévin der bliver produceret rundt omkring i verden, er Provence stadig roséverdenens ukronede centrum. Det er der selvfølgelig en grund til: De er fremragende og skriger nærmest sommer. Friske, frugtige, sprøde og tørre, forholdsvis lave i alkohol og typisk lavet på druer som Grenache, Cinsault, Syrah og Mourvedre.

    Der er fire appellationer i Provence, som hver for sig er hjem for rosévine med hver deres præg.


    I Coteaux d’Aix en Provence må man bruge Cabernet Sauvignon i blendet, som sikrer nogle af de mest strukturerede rosévine. Det gør dem til gode madvine. Coteaux Varois en Provence er typisk runde, balancerede og ofte en smule parfumerede. Côtes de Provence er berømt for de klassiske, sprøde rosévine med touch af frugt og en smule sort peber. I Bandol skaber man de mest komplekse rosévine i Provence - ikke mindst fordi man her må bruge druen Mourvèdre.

  2. Mad til fransk rosévin

    Når man taler om fransk rosévin, taler man også om Provence og resten af Sydfrankrig. En ægte, klassisk sydfransk ratatouille er oplagt som følgesvend til din franske rosévin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]