USA

USA er det ultimative hjem for Zinfandel - én af danskernes absolutte yndlingsdruer, som amerikanerne mestrer. Guds eget land er og dog også hjemsted for Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Shiraz og mange andre vine i verdensklasse.

 

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 60 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Amerikansk rødvin

Amerikansk vin er på mange måde lig med californisk vin. Det meste af vinen kommer nemlig fra den store stat mod vest – faktisk kommer 9 ud af 10 flasker amerikansk vin fra Californien. Når det samtidig går op for en, at USA er verdens fjerdestørste vinproducent efter Italien, Spanien og Frankrig, giver det et godt billede af, hvor udbredt vindyrkning er i netop Californien. Staten producerer samtidig ni gange så meget vin som de næste tre stater – Washington, Oregon og New York – tilsammen.

Zinfandel

Det vil ofte være californisk Zinfandel, danskerne hælder i glasset, og på en sommeraften rundt om grillen, der syder med store bøffer, kan det også være en fuldstændig fremragende vinoplevelse.

Pinot Noir

Amerikansk vin er dog samtidig meget andet end store rødvine – og der er store vinoplevelser at hente i eksempelvis staten Oregon, hvor det lidt køligere klima end det californiske giver en drue som Pinot Noir gode forhold. Faktisk bliver der produceret vin i alle 50 amerikanske stater.