ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Pessac-Léognan

Velkommen til Pessac-Léognan og nogle af verdens fineste vine. Elegante, komplekse, udtryksfulde og lagringsværdige vine fra øverste hylde.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Type
Årgang
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 14 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Pessac-Leognan?

    Pessac-Léognan er en appellation i Bordeaux, beliggende syd for selve byen Bordeaux. Den blev skabt i 1987 som en opdeling fra den større Graves-appellation, som dækker over både røde og hvide vine.


    Pessac-Léognan dækker omkring 1.600 hektar vinmarker og omfatter nogle af de mest prestigefyldte vingårde i Bordeaux og dermed også i hele verden. Det er navne som Château Haut-Brion og Château La Mission Haut-Brion. Vinene produceret i Pessac-Léognan er overvejende lavet af Cabernet Sauvignon og Merlot, med mindre mængder af Cabernet Franc, Petit Verdot og Malbec.


    Pessac-Léognan er kendt for vinene store elegance, kompleksitet og lagringspotentiale. De er typisk dybrøde med aromaer af sort frugt, tobak og cedertræ. Oftest er vinene fyldige med faste tanniner og en lang og forrygende kompleks finish. Vinene lagres generelt på egetræsfade i op til 18 måneder, hvilket giver dem en subtil egetræssmag og hjælper med at blødgøre tanninerne.


    Vine fra Pessac-Léognan betragtes som nogle af de fineste rødvine i Bordeaux og er ikke overraskende meget eftertragtede af vinsamlere over hele verden. De er et godt match til fyldige, smagfulde retter af oksekød, lam og vildt, såvel som stærke oste som Roquefort og Gorgonzola.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]