Prinsens rosé og mange andre gode tilbud 🍷 Se her!

Bramble

Bramble - så er det forår! Glas: Riedel Rocks Bar Glas Pynt: Brombær Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Fyld glasset med knust is.
  • Muddle 3 brombær i en shaker.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne til shakeren.
  • Fyld is i shakeren og shake i ca. 10 sek.
  • Hæld isen fra glasset og strain over i det afkølede glas.
  • Pynt med brombær.
Bramble - så er det forår!

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/rocks-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-02-2-pack|Riedel Rocks Bar Glas]
Pynt: Brombær
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/fb22f3a0-5c3a-4626-9f73-a80f7ce1ca01|Download opskrift]

Det skal du bruge:Bramble - så er det forår!

Bramble er lidt af en forårscocktail. Den dukker oftere og oftere op på caféer og cocktailbare, og det er ikke så mærkeligt: Forfriskende, nem at labe og hamrende lækker med brombær, gin, citron og knust is. Når den laves rigtigt, er den i fuldstændig balance mellem det sødmefulde og den forfriskende syre.

Tilbage i London i 80'erne opfandt Dick Bradsell Bramble - ved lidt af et tilfælde. Han ville skabe en rigtig britisk cocktail. Men da hverken citroner eller Cremé de Mure er britisk, fejlede han der. Men selve smagen af cocktailen, der fejlede han ikke. En klassiker der lidt for ofte bliver glemt, men en cocktail som alle kan lide. Fra de helt garvede gin-fanatikere, til de som ikke helt er nåede at blive du's med gin - det er bare en forfriskende lækker cocktail der sætter lidt ekstra liv i festen.

Hvor mangle kalorier er der i en Bramble?
​​​​​​​Der er 176 kalorier i en klassisk Bramble.

Tip
Hvis du er ferm i et køkken, kan du også lave din egen hjemmelavede brombærsirup af friske eller frosne brombær, vand og sukker.

Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Neat Bar glas: "Neat Bar glasset er proportionalt mindre end Rocks-glasset, og det ser ud til at være fuldt, når den ideelle mængde alkohol eller cocktail er i glasset. Glassene er både stilfulde og funktionelle – skabt særligt til at gøre cocktails til en oplevelse ud over det sædvanlige."