ONLINE LAGERSALG er her 🍷 Spar op til 57% på vin!

Bramble

Bramble - så er det forår! Glas: Riedel Rocks Bar Glas Pynt: Brombær Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Fyld glasset med knust is.
  • Muddle tre brombær i en shaker.
  • Tilsæt derefter resten af ingredienserne til shakeren.
  • Fyld is i shakeren og shake i ca. 10 sek.
  • Hæld isen fra glasset og strain over i det afkølede glas.
  • Pynt med brombær.
Bramble - så er det forår!

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/rocks-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-02-2-pack|Riedel Rocks Bar Glas]
Pynt: Brombær
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/867c7c19-915f-4018-9fdb-0574797ab0e9|Download opskrift]

Det skal du bruge:
Bramble - opskrift på forår!​​​​​​​

Bramble er lidt af en forårscocktail. Den dukker oftere og oftere op på caféer og cocktailbare, og det er ikke så mærkeligt: Forfriskende, nem at labe og hamrende lækker med brombær, gin, citron og knust is. Når den laves rigtigt, er den i fuldstændig balance mellem det sødmefulde og den forfriskende syre.

Tilbage i London i 80'erne opfandt Dick Bradsell Bramble - ved lidt af et tilfælde. Han ville skabe en rigtig britisk cocktail. Men da hverken citroner eller Cremé de Mure er britisk, fejlede han der. Men selve smagen af cocktailen, der fejlede han ikke. En klassiker der lidt for ofte bliver glemt, men en cocktail som alle kan lide. Fra de helt garvede gin-fanatikere, til de som ikke helt er nåede at blive du's med gin - det er bare en forfriskende lækker cocktail der sætter lidt ekstra liv i festen.

Det rigtige glas til din Bramble
Find det perfekt glas til at nyde din Bramle maksimalt med de bedste cocktailsglas.

Hvor mangle kalorier er der i en Bramble?
Der er 176 kalorier i en klassisk Bramble.

Twists af den klassiske Bramble​​​​​​​
Tropical Bramble
Giv den klassiske Bramble et tropisk twist ved at erstatte den traditionelle brombærlikør med passionsfrugtlikør og bland friske ananasstykker sammen med brombærene. Tilsæt et skvæt limesaft og top det af med gin og knust is. Pynt med en ananasskive og en myntekvist for en forfriskende og frugtig variation.

Spicy Bramble
Giv din Bramble et kick af. Bland brombær og jalapeño-skiver sammen, og tilsæt derefter gin, friskpresset citronsaft og et strejf af agavesirup for sødme. Ryst godt, sigt over is og pynt med en jalapeño-skive for et brændende og smagfuldt twist.

Berry Basil Bramble
Fyr op under Brambles urtenoter ved at bruger frisk basilikum i cocktailen. Bland brombær og et par basilikumblade sammen, og tilsæt derefter gin, citronsaft og et strejf af sukkersirup. Ryst kraftigt, sigt over is, og pynt med basilikum og et twist af citron. Kombinationen af ​​bær og basilikum skaber en dejlig og meget aromatisk cocktail.

Elderflower Bramble
Giv din Bramble en delikat blomstersmag ved at bruge hyldeblomstlikør. Bland gin, friskpresset citronsaft og hyldeblomstlikør over is. Flyd brombærlikøren ovenpå for at skabe en lagdelt effekt. Pynt med et citrontwist og et par friske brombær. Et elegant twist, der tilføjer en subtil blomstersødme til den klassiske Bramble.

Sparkling Bramble
Gør din Bramble til en sprudlende cocktail ved at tilføje et strejf af mousserende vin. Bland brombær, tilsæt gin, citronsaft og en smule sirup. Ryst, sigt over is, og top af med mousserende vin. Pynt med et brombær og en skive citron.

Tip
Hvis du er ferm i et køkken, kan du også lave din egen hjemmelavede brombærsirup af friske eller frosne brombær, vand og sukker.


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]