Rosévin

Her finder du noget af verdens bedste rosévin!

Rosévin er essensen af sommerlig livsglæde. Koncentreret og hældt på flaske, så du kan nyde den hele året. Her finder du rosévine fra fjerne egne eller få timer væk. Rosévin er altid et hit ved grillen på terrassen, stranden, velkomstdrinks eller bare i sofaen med dens sødmefulde, milde og forfriskende væsen. Vinspecialisten/H. J. Hansen Vin er Danmarks største leverandør med rosévin fra de californiske kyster til strandene i Saint Tropez, hælen i den italienske fodboldstøvle, den vulkanske jord på Sicilien eller Skovgaarde Hovedgaard på Fyn. Vin på tilbud. Og selvfølgelig masser af rosévin fra Provence

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 68 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Hvordan laver man rosévin?

Rosévin er vin, som optager noget af farven fra drueskindene, men ikke nok til at kalde det for rødvin. Typisk bruger man de blå druer, som også bruges til rødvin. 

Drueskindene har en kort periode i kontakt med mosten, typisk mellem 2-24 timer. Så bliver druerne presset og drueskindene bliver fjernet. Der sidder masser af farve og smag i drueskindene, ligesom også tanninerne findes her. Rosé er egentlig den franske måde at navngive vinen, mens man i Italien siger ”Rosato” og ”Rosado” i Spanien. Rosévinene kan være alt fra tørre, provencalske rosévine til sødmefulde, hvide Zinfandel - og alt indimellem. Det siges, at man i Californien i tiden efter Anden Verdenskrig ville producere en klassisk rødvin på den klassiske rødvinsdrue, Zinfandel. Men en fejlslagen gæring førte vil udviklingen af den populære, sødmefulde og roséfarvede White Zinfandel.