Brand image

Rosévin

Her finder du noget af verdens bedste rosévin!

Rosévin er essensen af sommerlig livsglæde. Koncentreret og hældt på flaske, så du kan nyde den hele året. Her finder du rosévine fra fjerne egne eller få timer væk. Rosévin er altid et hit ved grillen på terrassen, stranden, velkomstdrinks eller bare i sofaen med dens sødmefulde, milde og forfriskende væsen. Vinspecialisten/H. J. Hansen Vin er Danmarks største leverandør med rosévin fra de californiske kyster til strandene i Saint Tropez, hælen i den italienske fodboldstøvle, den vulkanske jord på Sicilien eller Skovgaarde Hovedgaard på Fyn. Vin på tilbud. Og selvfølgelig masser af rosévin fra Provence

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 53 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Sommerlig livsglæde på flaske

Danskerne har taget rosévinen til sig, som de tager selve sommeren til sig: Med stor lyst og smil på læben. Og det er ikke så mærkeligt. Den ultimative terrassevin findes i alle prisniveauer, og du kan finde dem alle sammen lige her. Hvad end du ønsker, kan du finde det her på siden, bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Eller naturligvis bare slentre ned i butikken og få en snak og grundig vejledning. Vi har mange, mange års erfaring, som du kan benytte dig af i butikkerne eller lige her på hjemmesiden, hvor vi har har skrevet en lille guide rosévin, der kan hjælpe med at give en større forståelse for de ultimative sommervin og vælge den rigtige vin til maden.


Hvordan laver man rosévin?

Rosévin er vin, som optager noget af farven fra drueskindene, men ikke nok til at kalde det for rødvin. Typisk bruger man de blå druer, som også bruges til rødvin.