SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Lambrusco

Lambrusco fik et lidt skidt ry i 1980'erne, hvor kvaliteten desværre ikke var i højsædet for mange producenter. Men den perlende vin har været elsket i flere hundrede år, og i dag er kvaliteten meget højere end dengang, Preben Elkjær spillede på landsholdet.

Pris
Serveringsforslag
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er lambrusco?

    Lambrusco er italiensk mousserende vin fra Emilia-Romagna i Italien. Her har mennesker kendt til lambruscodruen siden antikken, hvor den voksede vildt i skovkanten og blev sat i produktion af romerne. Faktisk er lambruscodruen én af de ældste kendte druer overhovedet, og det er samtidig druen, der har givet sit navn til vinen.


    Lambrusco er helt klassisk italiensk. Når den er bedst, er den liflig, forfriskende og charmerende – lidt ligesom selve Italien! Lambrusco er samtidig perfekt til sommerens lange, lyse aftener i det danske sommerland. Lambruscoen har desværre haft et plettet ry indtil for nylig, og mange har måske haft uheldige oplevelser med billig, masseproduceret lambrusco til familiefester i 80’erne, hvor smalle læderslips og langt nakkehår fyldte lokalerne. Men sådan er det, når man misbruger druen. Den har faktisk været elsket i århundreder, og den blev drukket helt tilbage i Pave Sixtus d. 5’s tid, hvor den var en favorit i Vatikanstaten.


    I dag findes der heldigvis gode, ærlige producenter, som skaber lambrusco, der ikke har noget til fælles med 80’ernes skrækeksempler. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage. Tag bare Lambruscoen til dig - igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]