ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Romglas

Der er kommet rigtig meget fokus på rom i Danmark. Vi elsker rom - og derfor vil vi også have mest muligt ud af de rom, vi køber og drikker. Vi er ikke i tvivl om, at østrigske Riedel har fundet den bedste form på glassene - også når det kommer til rom. Det er ikke så mærkeligt, for når man i forvejen laver verdens bedste druespecifikke vinglas, er springet til rom og anden spiritus ikke så stort.

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvorfor skal man købe romglas?

  Der er absolut ingen tvivl om, at rom gennem de senere er blevet voldsomt populært herhjemme. Faktisk så meget, at rom har overhalet whisky, når det kommer til mængder. Med den voksende popularitet er også fulgt en stor udvikling i glas, så man er sikker på at få den størst mulige oplevelse ud af sin rom. Det rigtige romglas er med til at gøre hele smagsoplevelsen større og bedre. Og hvis du har mere end én flaske rom stående derhjemme, er pengene på det rigtige glas rigtig godt givet ud.

 2. Hvordan dufter man til sin rom?

  • Hæld rommen i glasset til du rammer dets bredeste punkt
  • Duft til rommen. Hvad fornemmer du?
  • Sving glasset, så du opnår fordampning, og duft så igen. Er det sket noget?
  • Bevæg næsen mod siderne på glasset og prøv igen.
  • De mest interessante duftnoter finder du i midten af glasset.
  • Hold glasset evt. i håndfladen for at hæve temperaturen. Frigives der flere aromaer?
 3. Riedels romglas

  Riedels romglas er bredt på midten og snævrer så ind. Det brede punkt giver en større overflade til rommen. Jo større udvekslingsflade mellem luft og rom, jo ​​mere iltning vil du opnå og dermed frigivelse af aromaer. Når glasset så snævrer sammen igen, koncentreres de på vej op mod dit næse og gør din oplevelse af rommen så meget større.


  Da Riedels romglas har en stilk og god plads op langs siderne, kan du bedre slynge rommen i glasset uden fare for, at du spilder nogle af de kostbare dråber. Når du slynger rommen, frigiver du yderligere aromaer - ligesom når du drikker vin. At glasset er på stilk gør samtidig, at du ikke behøver røre selve skålen på glasset, og at du dermed ikke risikerer at varmen rommen for meget.

 4. Hvorfor skal jeg købe Riedels romglas?

  Riedel er bredt anerkendt for at producere ekstraordinære glas til forskellige typer drikkevarer, herunder også rom. Riedel kan prale af en lang tradition i glasvareindustrien, der går helt tilbage til det 1700-tallet. I løbet af generationer har Riedel-familien akkumuleret omfattende viden om håndværket, hvilket gør dem i stand til at skabe glas, der øger nydelsen af de​ forskellige drikkevarer.


  Riedel anvender en videnskabelig tilgang til glasdesign med stort fokus på hvordan glassets form, størrelse og krumning kan påvirke aromaerne, smagene og den samlede drikkeoplevelse. Denne omhyggelige opmærksomhed på detaljer sikrer, at deres romglas er specielt skræddersyet til at forbedre rommens unikke egenskaber.


  Glasset spiller en afgørende rolle i at frigøre rommens fulde potentiale. Romglasset er omhyggeligt udformet til at levere rommens aromaer direkte til næsen, hvilket giver mulighed for en mere nuanceret lugtoplevelse. Formen på glasset påvirker også den måde, rommen flyder på ganen, hvilket forbedrer rommens smag og mundfornemmelse.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]