Pinot Noir

Pinot Noir er mere populær end nogensinde. Den er fin, blød, nærmest feminin, skrøbelig og forførende, men uden overhovedet at være tynd, når den er bedst. Master Sommelier Madeline Triffon har endda uden at rødme kaldt den 'sex på glas'.

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Nyheder & Premium Brand
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 117 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 4

Produkter pr. side
36
72
108
144

En elegant klassiker

Pinot Noir bliver brugt i nogle af verdens dyreste vine og er elsket af vinnørder over hele verden. Smagen og duften er umiskendelig og er helt sin egen. Når den er bedst, er det måske en af de største vinoplevelser, du får i dit liv. Andre gange kan det være en af de største skuffelser. Pinot Noir er svær, men med kæmpe potentiale under de rigtige forudsætninger og med de bedste winemakers.


Hvad smager Pinot Noir af?

I Bourgogne har nogle af verdens fineste vine rødder i Pinot Noir. Men hvorfor egentlig? Vinene er ikke så fyldige og kraftige som mange andre – faktisk er det ofte lige modsat. Pinot Noir er lysere i farven, ofte gennemsigtig og smag og aroma er mere subtile end i tunge, mere fyldige rødvine. Druen er skrøbelig og bliver let ramt af sygdomme – og endelig, så muterer den let. Men når Pinot Noir rammer potentialet, er det nærmest smukt, man bliver hensat til en højere sjælelig tilstand og strygere spiller i baggrunden.