ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Alkoholfri

Der er mange gode grunde til at drikke alkoholfri vin og spiritus - ikke mindst at producenterne bliver dygtigere og dygtigere og at vinene derfor smager bedre og bedre. Danskerne vender sig i det hele taget mod vin, øl og spiritus uden alkohol. Produkterne bliver bedre og bedre og selvom du er gravid, går til AA-møder eller blot skal køre, behøver du ikke undvære SMAGEN af alkohol.

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Producent
Land
Dyrkningsmetode
Type
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Populære
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 25 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Den alkoholfrie vins mange fordele

Alkoholfri eller alkoholreduceret vin bliver mere og mere populært blandt forbrugerne - med god grund. Der findes nemlig flere alkoholfrie vine, som er værd at drikke. Mange har også opdaget, at alkoholfri vin er helt perfekt til en aperitif, lette frokostretter eller på en varm sommerdag på terrassen. Vores samarbejdspartnere inden for hotel- og restaurationsbranchen har ligeledes opdaget fornuften ved at tilbyde alkoholfri vin. Vintypen er nemlig oplagt til f.eks. frokostmøder/ frokostbuffeter, hvor deltagerne fortsat godt vil holde hovedet klart uden ligefrem at sidde og drukne smagsløgene i cola eller lignende! 


Er alkoholfri vin sundt?

Alkoholfri vin er måske ikke decideret sundt, men alkoholfri vin gør det lettere at drikke mindre alkohol - og alkohol i store mængder er som bekendt ikke godt for helbredet.


Vand

Hvis du helt har droppet vinen, øllene og alkoholen, kan du til gengæld få større nydelse ud af et helt almindeligt glas vand, hvis du drikker det af det rigtige vandglas. Prøv - og du vil ikke blive skuffet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]