SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Spanien

Oplev de spanske rosévines livlige smag fra de solbeskinnede vinmarker i Rioja til kystregionerne i Catalonien. De spanske rosévine byder på en smuk balance mellem forfriskende syre og lækre frugtnoter. Vine lavet med passion og århundreders vinfremstillingstraditioner. Uanset om du foretrækker Tempranillo-baserede rosados ​​eller Garnacha-roséer, får du masser af spansk charme og velsmag i glasset.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Dyrkningsmetode
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvordan smager spanske rosévine?

  Ligesom i alle andre lande, kan smag og aroma på spanske rosévine variere afhængigt af druesorter og vinifikationsteknikker. Spanske rosévine er dog generelt friske med en levende frugtsmag. Du kan forvente jordbær, hindbær, citrusfrugter, melon og nogle gange blomsternoter. De har gerne en herlig sprød syre og en tør eller let off-dry eftersmag.

 2. Hvordan laver man rosévin i Spanien?

  Spansk rosévin kendes også som rosado på spansk. Den fremstilles ved at lade drueskallerne forblive i kontakt med mosten i en kort periode under gæringen, hvilket giver den lyserøde eller laksefarvede vin, vi elsker.

 3. Hvilke druer bruges til at lave spansk rosévin?

  Spanierne bruger forskellige druesorter bruges til at lave rosévin. Nogle af de almindeligste druesorter kendinge som Tempranillo, Garnacha (Grenache), Monastrell (Mourvèdre) og Bobal og Cariñena (Carignan).

 4. Hvilke regioner i Spanien producerer de bedste rosévine?

  Der er flere regioner i Spanien, der skaber fremragende rosévine på hver sin vis. Nogle de mest bemærkelsesværdige regioner, når det gælder spanske rosévine, er bl.a. Navarra, Rioja, Catalonien, Valencia og Castilla y León. Hver region har sit eget unikke terroir, druesorter og vinifikationssteknikker, hvilket resulterer i forskellige udtryk.

 5. Hvilke retter passer til spansk rosévin?

  Spanske rosévine er herligt alsidige og passer godt til en lang række forskellige retter. De er ofte et godt match til spanske tapas, skaldyr, paella, ristede grøntsager, charcuteri, kylling eller svinekød. Vinenes naturlige syre og frugtagtige smag supplerer en bred vifte af spanske retter.

 6. Kan man gemme spanske rosévine?

  De fleste spanske rosévine er beregnet til at drikkes mens de er unge og friske, hvilket understreges af deres livlige frugtsmag og flotte syre. Nogle spanske rosévine af særlig høj kvalitet lavet med specifikke druesorter og vinfremstillingsteknikker kan dog have potentialet til at gemmes i et par år.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]