ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Vinum

Riedel Vinum-glasserien er kendt blandt vinentusiaster og kendere for den enestående kvalitet og innovative design. Serien er et ægteskab mellem kunst og videnskab i vinens verden. Med en historie der går tilbage til 1980'erne, har Vinum-serien konsekvent sat standarden for vinglas, der forbedrer drikkeoplevelsen ved at optimere formen og størrelsen af ​​hvert glas til specifikke druesorter. Uanset om du nyder en lækker portvin, en elegant Pinot Noir eller en delikat Chardonnay, tilbyder Riedel Vinum-serien en bred vifte af elegant udformede glas, der løfter hver tår, så du fuldt ud kan værdsætte nuancerne og kompleksiteten af ​​dine yndlingsvine. Oplev Vinum-serien, hvor form møder funktion for at få det bedste frem i din vinoplevelse.

Pris
Glastype
Lagerstatus
Vis:
af 22 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Vinum

Vinum er Riedels basis-serie for druesortsspecifikke vinglas i verdensklasse. Vinglasset blev skabt af familiens 10. generation af glasmagere, Georg J. Riedel, for at sikre, at enhver vinelsker skulle have råd til større vinnydelse.


Serien er designet baseret på Sommeliers, kollektionen fra 1973 af Claus J. Riedel, som var 9. generation af det familiedrevne firma. I 1986 præsenterede hans søn Georg en yderligere nyskabelse, der fundamentalt ændrede vinglaskulturen: druespecifikke glas, fremstillet af maskine for at reducere deres omkostninger betydeligt.


Glassene er udviklet med stor passion og baseret på Georgs velfunderede specialviden. Vinum er Riedels bedst sælgende vinglas, og serien fremstilles maskinelt i krystalglas. Alle Vinum-glas tåler opvaskemaskine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]