Brand image

Winewings

Det topmoderne Winewings-vinglas blev egentlig i første omgang designet som det ultimative glas til Cabernet Sauvignon. Serien af vinglas er dog modificeret til at kæle for forskellige druesorter, så du får det maksimale ud af dine vine.

Pris
Glastype
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Riedel Winewings

Riedels Winewings-serie er et af de nyeste skud på Riedel-stammen. I sommeren 2018 blev Georg Riedel bedt om at skabe det ultimative glas til Cabernet Sauvignon. Dette blev startskuddet til Winewings-serien, der er særligt kendetegnet ved deres bløde bredde former, der til forveksling ligner en flyvinge. Selvom Winewings' form er skabt særligt til Cabernet Sauvignon, har Riedel gennem et år arbejdet på at videreudvikle denne smukke glasserie til at få de bedste aromaer frem i en række forskellige rød- og hvidvinsdruer. 


Glassets flade bund med en vingelignende form øger overfladearealet mellem vin og luft, hvilket øger fordampningen og udvikler en større aromaintensitet. Når du placerer dit hoved mod glasset, er næsen tættere på og er udsat for vinens bredere overflade. Dette alene ville dog ikke fuldt ud levere hver druesorts optimale aroma, så for at fange de delikate aromaer var det nødvendigt at bue glasvæggene og korrekt kalibrere åbningen af ​​hvert glas med dets ideelle diameter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]