Italien

Italienske vine er et helt særligt kapitel i vin-historien. Samtidig er det danskernes foretrukne vinland. Læs mere lige her og find din næste italienske vin.

Pris
0
Serveringsforslag
0
Varegruppe
0
Producent
0
Land
0
Område
0
Underområde
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Lagerstatus
2
Nulstil alle filtre
Vis:
af 11 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Italienerne elsker vin

Italien er verdens største vinproducent med over 700.000 hektarer. Der dyrkes vin i alle hjørner af landet og et italiensk vineventyr byder på både underskønne vinoplevelser, man aldrig glemmer og vin, der nok har bedst af at blive glemt. Italien har det hele, og vinen smager altid lidt bedre nydt med udsigt til toskanske marker eller fra en lille fortovscafé i Rom, Firenze eller Napoli. Og i intet andet vinland har befolkningen et så tæt forhold til vin som i Italien. Indtil midten af 1980’erne var det nærmest utænkeligt for en italiener at sætte sig til bords uden en flaske god italiensk vin. Naturelmente.


Fra Rom til alle os andre

Vin er historie og kultur gennem årtusinder, og netop romerne bragte for 2000 år siden vin med til stort set alle de øvrige betydende vinlande i Europa. Men det var faktisk grækerne og etruskerne, der bragte vinproduktion til støvlelandet, inden romerne bragte produktionen til store dele af Europa.