ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Spiritusglas

Her finder du de helt rigtige spiritusglas til lige præcis dén type spiritus, du holder mest af. Om det er whisky, rom, cocktails eller tequila, det er helt op til dig. Østrigske Riedel har perfektioneret glaskunsten og har skabt de fantastiske glas, der gør, at vi alle sammen kan få større nydelse af såvel vin som øl og spiritus.

Pris
Glastype
Lagerstatus
Vis:
af 30 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Spiritusglas

De fleste former for spiritus har bedst af at blive drukket af et glas, der er skabt til at få deres bedste sider bedst muligt frem. Om det er whisky, snaps eller cocktails. Det er lidt af en videnskab, og ligesom det gælder for vinglas, kan det rigtige spiritusglas øge eller mindske smagsoplevelsen voldsomt. Du kan finde det helt rigtige glas til snapsen, som samtidig vil pynte gevaldigt på bordet til julefrokosten, påskefrokosten - eller bare, når du lige får lyst til et stykke højt belagt smørrebrød med en skarp sidevogn. Her finder du også glas til din whisky, så du får absolut mest ud af dén. Eller endda et sakeglas eller det officielle tequila-glas, som det ville glæde enhver mexicansk tequilaproducent, at du drikker af.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]