SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Cocktails

Skal der være cocktails til din næste fest? Så er du kommet til rette sted! Her finder du den perfekte måde at tilføje lidt ekstra festivitas til enhver lejlighed. Uanset om du er en erfaren mixolog eller nybegynder i cocktailverdenen, er der noget for enhver smag at nyde.  - nemt og lækkert! Gode drinks og cocktails til enhver - og skal det være ekstra nemt, så kan du købe flere cocktails som cocktailkasser. Så får du ingredienserne tilsendt, så du slipper for at vandre byen rundt.

Her finder du vores opskrifter på cocktails og drinks til alverdens festligheder. Du finder tips, tricks og opskrifter på alt fra læskende sommerdrinks til elegante nytårscocktails eller en lidt mere maskulin cocktail - evt. med en god vermouth. Du finder naturligvis også nogle af verdens bedste tonic her på siden, ligesom du finder cocktails uden alkohol.​​​​​​​

Skab en fantastisk aften med disse skønne cocktailopskrifter og bliv meget klogere på vores store udvalg af spiritus. Print opskriften på den cocktail, du vil lave og tag den med i køkkenet, baren, haven eller hvor du end laver dine cocktails.


cocktails, drinks, new york sour, opskrift, drinksopskrift, cocktailopskrift

Her finder du alle de klassiske cocktails, som du kender og elsker - alt lige fra Vodka Martini til Clover Club til Negroni. Find opskriften på netop din yndlingsklassisker eller udforsk de mange andre lækre, klassiske cocktails her på siden.


cocktails, drinks, new york sour, opskrift, drinksopskrift, cocktailopskrift

Hvis du gerne vil udvidde din cocktail-horisont, og er på udkig efter nye og spændende cocktails, så er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du de bedste opskrifter på alle de klassiske- samt de helt nye cocktails, alle helt uden alkohol. Få masser af inspiration og find opskriften til din næste alkoholfrie cocktail her.​​​​​​​​​​​​​​

cocktails, drinks, new york sour, opskrift, drinksopskrift, cocktailopskrift

Her finder du opskriften alle de klassiske cocktails, samt spændende foltolkninger og nye opskrifter  - alt lige fra Vodka Martini til Clover Club til Negroni. Find opskriften på netop din yndlingsklassisker eller udforsk de mange andre lækre,  cocktails her på siden.

cocktails, drinks, new york sour, opskrift, drinksopskrift, cocktailopskrift

Hvis du gerne vil udvidde din cocktail-horisont, og er på udkig efter nye og spændende cocktails, så er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du de bedste opskrifter på alle de klassiske- samt de helt nye cocktails, alle helt uden alkohol. Få masser af inspiration og find opskriften til din næste alkoholfrie cocktail her.


Velkommen i cocktailbaren!

De mest populære cocktails om sommeren
Nogle cocktails er særligt forfriskende til i sommerperioden. Det er f.eks. Gin Hass, Piña Colada, Mojito, Moscow Mule eller Aperol Spritz. Fremhæv deres kølende egenskaber og frugtagtige smag.

Shaken or stirred?
Hvorfor rystes nogle cocktails, mens andre skal omrøres? Forskellen mellem de to er niveauet af fortynding og tekstur, cocktailen kræver. Cocktails lavet med spiritus, tonics og bitter skal omrøres. Cocktails, der indeholder frugtjuice, æggehvider, fløde eller flødebaserede likører, bør rystes. Isen slår cocktailen til en glat konsistens, inden den sigtes over i et glas. Så er der gode drinks til alle.

Få det hele sendt
For at gøre det hele endnu lettere, kan du bestille en cocktailkasse. Så får du alt tilsendt. Lettere kan det ikke blive!

Hvad er forskellen på en drink og en cocktail?
En drink indeholder kun to ingredienser, mens der ikke er nogen øvre grænse for en cocktail.  Prøv f.eks. en Long Island Iced Tea, der er spækket med sprut.

Hvad er nogle nemme cocktails for begyndere?
Begyndere kan starte med simple cocktails som Moscow Mule, Strawberry Daiquiri eller Dark and Stormy. Det er lækre cocktails med færre ingredienser og enkle tilberedningsmetoder. Perfekt til dig, der er nybegynder.

Facts og berømte cocktails
Den klassiske Sazerac blev opfundet helt tilbage i 1838 af apotekeren Antoine Peychaud i New Orleans og regnes som verdens ældste cocktail. Den mest ulækre er nok en Sourtoe Cocktail, hvor den ene ingrediens er en amputeret tå. Er du interesseret i at smage, skal du ud at rejse langt. Den fås på en bar i Yukon i Canada. Alternativt kan du selvfølgelig lave din egen.

Den mest komplicerede cocktail er nok en Commonwealth, som indeholder 71 ingredienser - én for hver af de 71 Commonwealth-lande, der deltog i Commonwealth Games 2020

De bedste cocktailglas
De bedste cocktailglas kommer fra østrigske Riedel. Glassene står i barer over hele verden, og med den videnskabelige tilgang, østrigerne bruger og den store erfaring fra glas til vin, champagne, whisky, rom og meget mere, er det heller ikke så mærkeligt. Så hvis du vil give dig selv de bedste muligheder for at lave de bedst mulige cocktails, er det vejen frem.

Dyk længere ned i historier og forklaringer om de forskellige typer spiritus. Kom med på rejserne, nogle af H.J. Hansens medarbejder har været på og hør deres beretninger. Du kan måske lærer lidt mere om din favorit spiritus, eller lære noget nyt om en mere ukendt spiritus.

Cocktailens lange historie
Den moderne cocktailshaker har sine rødder i oldtiden. Tidlige former for shakers blev brugt af egypterne så langt tilbage som 3500 fvt, lavet af materialer som græskar. Den tredelte shaker, som vi genkender i dag, blev patenteret i slutningen af ​​det 19. århundrede.

Den første kendte skriftlige definition af en cocktail dukkede op i "Balance and Columbian Repository" i 1806. Den beskrev en cocktail som en "stimulerende likør sammensat af spiritus, sukker, vand og bitter".

Under forbudstiden i USA (1920-1933) blev der skabt mange klassiske cocktails. Bartendere brugte mixere, sirupper og juice til at maskere smagen af ​​ulovligt produceret alkohol af dårlig kvalitet, hvilket førte til opfindelsen af ​​mange elskede cocktails.

Hvilke cocktails er der færrest kalorier i?
Negroni: 119 kalorier
Gin Hass: 120 kalorier
Dry Martini: 135 kalorier
Sazerac: 136 kalorier
Cosmopolitan: 141 kalorier
Gin & Tonic: 148 kalorier
Aperol Spritz: 158 kalorier
Espresso Martini: 160 kalorier
Clover Club: 166 kalorier
Peach Margarita: 167 kalorier
Mojito: 168 kalorier
Martinez: 173 kalorier
Whisky Sour: 175 kalorier
Bramble: 176 kalorier
Sidecar: 179 kalorier
Bourbon Crusta: 185 kalorier
Last Word: 185 kalorier
Manhattan: 187 kalorier
White Lady: 190 kalorier
White Russian: 198 kalorier
Moscow Mule: 213 kalorier
New York Sour: 223 kalorier
Old Fashioned: 224 kalorier
Dark and Stormy: 247 kalorier
Boulevardier: 255 kalorier
Mai Tai: 260 kalorier
Dominicana: 314 kalorier
Sex On The Beach: 326 kalorier

Vi stiller skarpt på: Silvio Carta

Silvio Carta er et italiensk spiritusbrand med over 50 års erfaring. Silvio Cartas vin og spiritus produceres i Sardiniens middelhavsklima og deres brede sortiment inkluderer Vermouth, vin, gin, Aspide Spritz, Bitteroma og et udvalg af likører, bl.a. populære Limonello [...]

Oplagt til hjemmebaren

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]