ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Portvinsglas

Vi er mange, der elsker portvin - og hvis du virkelig vil tage din nydelse af fantastisk portvin til nye højder, er det absolut værd at drikke den af et glas, der lader portvinen vise sine styrker frem. Her finder du glas, der er lavet specifikt til portvin. Hos H.J. Hansen Vin forstår vi, at valget af det rigtige glas kan gøre en betydelig forskel i smagsoplevelsen. Portvin er en skat i sig selv, og den fortjener at blive nydt fra et glas, der er nøje designet til at fremhæve dens unikke sammensætning af aromaer og nuancer. Det gælder ikke mindst til julemaden, hvor det rigtige glas og den rigtige portvin kan løfte den samlede oplevelse.

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Det bedste portvinsglas

  Der kan være en verden til forskel på at drikke portvin af et glas, der specialdesignet til lige netop portvin – og at drikke samme portvin af et glas, der er beregnet til en helt anden type, som f.eks. et Cabernet Sauvignon-glas. De bedste portvinsglas understreger portvinens store fylde, sødme og frugtige præg. Sådanne glas finder du lige her på H.J. Hansen Vin. Under en række smagninger i London og Østrig, har flere af verdens største portvinseksperter fundet frem til den ideelle form på et portvinsglas. Glassene kombinerer alle de positive egenskaber, der er fastlagt gennem research, er skabt for af fremvise de kvaliteter, vi elsker portvin for med fokus på harmoni og koncentration af portvinens frugtige indtryk.


  Derudover er portvinsglas perfekte til druer som Vins Liquoreux, Madeira, Noilly Prat, Vermouth og Marsala.

 2. Portvinsglas på tilbud

  Portvinsglas købt på tilbud får ofte portvinen til at smage endnu bedre. Meld dig ind i Sélection Vinklub. Her sparer du altid 5% på tusindvis af varer, det er gratis og du kan altid melde dig ud igen.

 3. Portvinsglas som gaveide

  Portvinsglas kan være en fremragende og tankevækkende gaveidé, især til vinentusiaster og dem der elsker portvin. Portvinsglassets tilspidsede åbning gør, at portvinen jævnt hældes ud af glasset og får hele dens brede spektrum af aromaer frem, så portvinen smager af endnu mere og med endnu flere nuancer. Hos H.J. Hansen Vin og Vinspecialisten er der et udvalg af portvinsglas, og du har altid mulighed for at finde en god flaske portvin der passer sammen i glasset.

 4. Hvordan skal et portvinsglas se ud?

  Det vigtigste for et portvinsglas er dets form og størrelse. Et ordentligt portvinsglas skal have en skål, der indsnævres i toppen, så duften kan koncentreres og gør det lettere at forstå portvinens komplekse nuancer. Størrelsen på glasset er også vigtig, da det skal være småt nok til at give dig mulighed for at holde glasset komfortabelt og tilskynde til langsomt at nyde vinen for fuldt ud at værdsætte vinens smag og aroma. Derudover er det også vigtigt portvinsglasset have en slank stilk, der giver mulighed for at holde glasset uden at opvarme portvinen med håndvarme under smagning.

 5. Hvor stort er et portvinsglas?

  Et typisk portvinsglas har en størrelse på omkring 24cl. og 26cl. Man hælder typisk 6cl. til 9 cl. Portvin i glasset. Glassets størrelse og mængde af portvin i glasset, giver tilstrækkelig plads til at nyde portvinens smag og aroma uden at overvælde.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]