Brand image

Cocktailglas

Tager du din hjemmebar seriøst, kommer du ikke udenom de rette cocktailglas. Der findes tusindvis af cocktails, du kan lave, men heldigvis kan du komme lang med ganske få glas. Du behøver altså ikke bruge lænse dankortet fuldstændig.

Pris
Glastype
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvilke cocktailglas skal jeg have?

  Uanset hvilken cocktail, du synes bedst om, er de rigtige cocktailglas en smagssag. Du skal vælge et glas, du vil nyde at drikke af, fordi det handler om at løfte hele oplevelsen.


  Coupéglas

  En meget udbredt og anvendeligt cocktailglas er coupéglasset, når du vil være kreativ med de drinks, du laver derhjemme. Du finder det også i de fleste moderne cocktailbarer verden over. Det har en bred skål, som gør, at du kan bruge en masse pynt. Det er også alsidigt, og du kan også bruge det til at nippe til champagne og nyde hele aromaen. Coupe-glas er især gode til cocktails, der serveres "up". Det betyder, at de er blevet rystet eller rørt med is og derefter serveret afkølet. Stilken betyder, at du ikke varmer cocktailen op med hånden, mens du nipper til den.


  Martiniglas

  Det klassiske, V-formede martiniglas emmer af stil. Man bliver automatisk lidt James Bond, når man drikker af det - og så er de behagelige at drikke af. Samtidig tillader formen, at du virkelig får hele aromaen serveret direkte i ansigtet.

 2. Opskrifter på cocktails

  Find opskrifter på nogle af verdens bedste og mest populære cocktails i det store cocktailunivers.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]