Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

Brand image

Tibouren

Tibouren er lig med sydfransk sol, sommer og Middelhavets fantastiske gastronomi. Rosévin som vi elsker det og som bare sætter lidt ekstra lys på selv en grå regnvejrsdag i november.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager Tibouren?

    Tibouren dyrkes primært i Provence i Frankrig, især i underområderne Bellet og Côtes de Provence, hvor den bl.a. bruges til fremstilling af rosévine. Smagsprofilen kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom vinmarkens placering, vinfremstillingsteknikker og lagringsprocesser.


    Når Tibouren bruges i produktionen af ​​rosévine, bidrager den til den stil, som Provence-roséer er elsket kendt for. Roséerne er ofte lyse med delikate aromaer af jordbær, hindbær, ribs, lavendel, timian, rosmarin, rosenblade og en herlig, forfriskende syre, vi er mange, der holder af.

  2. Hvad drikker man til Tibouren-rosé?

    Rosévin på Tiboure passer godt til en række forskellige retter med dens alsidige smagsprofil og forfriskende syre.


    • Grillet fisk, rejer eller calamari
    • Lette salater - gerne med ​​blandede grøntsager, citrusbaserede dressinger og ingredienser som gedeost, jordbær eller vandmelon.
    • Salade niçoise, ratatouille eller bouillabaisse
    • Bløde oste som gedeost, brie eller camembert. Vinens syre skærer gennem ostens rigdom og skaber en harmonisk balance.
    • Let fjerkræ og svinekød