Vinfestival - Spar op til 53% - Se her

Brand image

Tibouren

Tibouren er lig med sydfransk sol, sommer og Middelhavets fantastiske gastronomi. Rosévin som vi elsker det og som bare sætter lidt ekstra lys på selv en grå regnvejrsdag i november.

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:
    1. Hvordan smager Tibouren?

      Tibouren dyrkes primært i Provence i Frankrig, især i underområderne Bellet og Côtes de Provence, hvor den bl.a. bruges til fremstilling af rosévine. Smagsprofilen kan variere afhængigt af flere faktorer, såsom vinmarkens placering, vinfremstillingsteknikker og lagringsprocesser.


      Når Tibouren bruges i produktionen af ​​rosévine, bidrager den til den stil, som Provence-roséer er elsket kendt for. Roséerne er ofte lyse med delikate aromaer af jordbær, hindbær, ribs, lavendel, timian, rosmarin, rosenblade og en herlig, forfriskende syre, vi er mange, der holder af.

    2. Hvad drikker man til Tibouren-rosé?

      Rosévin på Tiboure passer godt til en række forskellige retter med dens alsidige smagsprofil og forfriskende syre.


      • Grillet fisk, rejer eller calamari
      • Lette salater - gerne med ​​blandede grøntsager, citrusbaserede dressinger og ingredienser som gedeost, jordbær eller vandmelon.
      • Salade niçoise, ratatouille eller bouillabaisse
      • Bløde oste som gedeost, brie eller camembert. Vinens syre skærer gennem ostens rigdom og skaber en harmonisk balance.
      • Let fjerkræ og svinekød
    Logo
    H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, vin@hjhansen.dk