ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Château Montrose fra appellationen Saint-Estéphe har taget vinanmelderne med storm og er oplagte investeringsvine, hvis man kan købe dem som En Primeur.

Château Montrose

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Montrose

Château Montrose (2. Cru Classé) udgør, side om side med Cos d'Estournel, Superligaen i appellationen Saint-Estéphe. Slottets vine er kraftfulde og koncentrerede og elskes af verdens topanmeldere fra Hong Kong til Napa Valley. Så meget endda, at den gerne bliver omtalt som "Latour fra Saint-Estèphe".


Vi skal tilbage til slutningen af det 18. århundrede for at finde grundstenene til Château Montrose. Her blev slottet udskilt fra Château Calon-Ségur. I 1855 blev slottet hædret med klassifikationen som 2. Cru, mens Calon-Ségur måtte nøjes med en klassifikation som 3. Cru. Château Montrose råder over 68 hektar vinmarker i en samlet parcel omkring slottet i en udformning, der stort set ikke har ændret sig siden klassifikationen i 1855.


En vin, der er en oplagt investeringsvin med sikkert og stabilt afkast, hvis man kan få fingrene i vinen En Primeur.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]