ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Pauillac

Velkommen til Pauillac. Ét af de mest berømte og feterede vinområder i hele Bordeaux. Hvor vinene smager som vine fra Bordeaux. Vine med styrke, stil og elegance, som kan gemmes i årtier - eller længere.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 51 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Pauillac - over 100 vinslotte og vine i verdensklasse

  Pauillac er én af de mest berømte appellationer i Bordeaux - og én af de bedste, hvis du spørger os. Her er samlet 1200 hektarer vinmarker fordelt på 115 forskellige vinslotte. Endelig er Pauillac hjemsted for tre slotte, der opnåede den flotte udmærkelse, at de blev klassificeret som en 1. Cru i 1855-klassificeringen af ​​Medoc. Pauillac er adskilt fra appellationen Saint-Julien mod syd af en lille bæk og grænser op til Saint-Estèphe mod nord.

 2. Hvordan smager vine fra Pauillac?

  Pauillac er klassisk Bordeaux. Komplekse, fyldige og tanniske. Det siges, at vinene smager som en jernnæve i en fløjlshandske. Mange vil sige, at det er tætte, elegante vine med et nærmest royalt tilsnit over sig. Og så er det vine, der kan eller bør ligge i nogle år, inden de drikkes pga. deres høje tanninindhold. Vi finder typisk smagsnoter som brombær, solbær, frisk tobak, cigaræske, cedertræ, skovbund, grafit og krydderier. Kraftfulde vine, som folk forventer det af en vin fra venstre bred i Bordeaux.

 3. Hvor længe kan vine fra Pauillac gemmes?

  Pauillac skaber de vine i hele Bordeaux, der kan gemmes længst. I de bedste årgange kan vinene endda gemmes 100 år - eller endnu længere.

 4. Hvilke druer bruger man i Pauillac?

  Pauillac bliver domineret af Cabernet Sauvignon efterfulgt af Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec og Carmenère.

 5. Hvor længe har man lavet vin i Pauillac?

  De første vinmarker i Pauillac blev allerede plantet helt tilbage i anden halvdel af 1200-tallet. Dengang var der dog temmelig langt mellem de relativt få vinmarker. Langt de fleste bønder dyrkede korn og andre landbrugsafgrøder. Det var først i slutningen af ​​1500-tallet og op i 1600-tallet er der for alvor begyndte at blive dyrket vin i Pauillac.


  En af ​​hovedårsagerne til, at Pauillac blev populært, er områdets placering tæt på lokale havne på venstre bred. Den lette forsendelse var et stort plus, når vintønderne skulle sendes afsted af mænd i hestevogne. Mange købmænd, mæglere og vinproducenter med tilknytning til Bordeaux begyndte i begyndelsen af ​​1800-tallet at flytte Pauillac nær vandet. Af samme årsag blev Pauillac den største by i Medoc.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]