ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Cabernet Franc

Oplev tiltrækningen ved Cabernet Franc. Druen kan sagtens kan stå alene, men bruges oftest sammen med Cabernet Sauvignon. Det har gjort, at druen ofte anses som en "skjulte perle". Den stammer fra Bordeaux-regionen i Frankrig og har siden vundet global anerkendelse og fundet vej til vinmarker i Californien, Argentina og Sydafrika.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 203 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 6

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Om Cabernet Franc

  Cabernet Franc er en af de største sorte druesorter på verdensplan, selvom den sjældent står alene. Den dyrkes nemlig primært til at blandes med Cabernet Sauvignon og Merlot i klassisk Bordeaux-stil. Den kan også bruges på egen hånd - bl.a. som Icewine i USA og Canada.


  Cabernet Franc er lettere end Cabernet Sauvignon og bidrager med finesse og en let, pebret aroma til lidt mere robuste druer.

 2. Hvordan smager Cabernet Franc?

  Cabernet Franc kan byde på alt lige fra lyse, røde frugter som hindbær og kirsebær til dybere noter af tobak, urter og grøn peberfrugt. En spændende smagskompleksitet, som gør Cabernet Franc til et fremragende valg for dig, der søger vine med kompleksitet og et udtryk, der kan være ret forskelligartet.

 3. Hvad spiser man til Cabernet Franc?

  Noget af det, der adskiller Cabernet Franc fra mange andre druer, er dens bemærkelsesværdige alsidighed. Derfor passer vine på Cabernet Franc til en bred vifte af retter. Det er lige fra klassiske kombinationer som lam, ristede grøntsager og solide gryderetter til en thailandsk curry. Eller bare en lækker pizza.

 4. Kan man gemme Cabernet Franc?

  Cabernet Franc modnes smukt med alderen. Når den gemmes i din kælder, bliver dens tanniner blødere, og dens smag mere nuanceret, hvilket gør den til et fantastisk valg til langtidslagring. Oplevelsen vil blive mindeværdig.

 5. Cabernet Franc på tilbud

  Du sparer altid 5% på tusindvis af varer, når du er medlem af Sélection Vinklub. Det gælder også Cabernet Franc. Det er gratis at melde sig ind, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]