ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Kan det blive meget større end Château Mouton-Rothschild?

Château Mouton Rothschild

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Mouton Rothschild

Château Mouton-Rothschild er måske verdens mest prestigefyldte slotte i Frankrig i Pauillac i den større Médoc-region i Bordeaux. Med sin evne til at kombinere komplekse vine med muskuløsitet og tidlig lagringspotentiale er Château Mouton-Rothschild erhver vinelskers drøm og et eftersøgt samleobjekt. Værd at fortælle er at slottet forsknings- og markedsføringsmæssigt er blandt de mest progressive set på verdensplan og har opnået kultstatus. Det har medført at mange kunstnere maler vinslottets prestigefyldte etiketter. 


Château Mouton Rothschilds historie går tilbage til midten af ​​det 1800-tallet, da Nathaniel de Rothschild, et medlem af den berømte Rothschild-bankfamilie, købte ejendommen i 1853. Han anerkendte det enestående terroir og potentialet for vinfremstilling, og under Rothschild-familiens ejerskab blev vinmarkerne udvidet, og kvaliteten af ​​vinene blev støt forbedret.


Slottet opnåede stor anerkendelse i løbet af det 20. århundrede under ledelse af den navnkundige baron Philippe de Rothschild. Han implementerede flere vigtige innovationer, såsom brugen af ​​moderne vinfremstillingsteknikker og indledte kunstnersamarbejdet for vinetiketterne.


Vinmarkerne dækker omkring 90 hektar og er primært beplantet med druesorterne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. Château Mouton Rothschilds vine er universelt anerkendt for deres elegance, kompleksitet og evne til at ældes med ynde.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]