ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Alvarinho

Alvarinho er én af de mest oversete druer, der findes - i hvert fald når man kommer udenfor Den Iberiske Halvø. Men har du drukket Vinho Verde, har du stiftet bekendtskab med den.

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 15 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Alvarinho?

    Alvarinho eller Albariño er en måske lidt underkendt hvidvinsdrue, som vokser på den iberiske halvø i Spanien og Portugal. Ikke mindst i spanske Rías Baixas og portugisiske Vinho Verde finder man mange gode eksempler på, hvad man kan med druen. Vinene er oftest ganske fyldige og har en skøn, balancerende syre, hvor frugtige indtryk af æbler, citrusfrugt, abrikoser og ferskener ofte er på spil sammen med en flot, mineralsk eftersmag. Druen er temmelig robust med en tyk skal og et fint udbytte. De tykke skaller er med til at beskytte mod råd i det mere kølige egne af Spanien og Portugal oppe nordpå. 

  2. Det rigtige glas til Alvarinho?

    Det er virkelig ærgerligt at købe en fremragende flaske vin, som er kælet for i år og måneder, og som du har betalt dine surt optjente penge for, og så drikke den af et glas, der ikke fremhæver vinens styrker. Østrigske Riedel laver nogle af verdens absolut bedste druespecifikke glas i verden, som derfor bruges på nogle af de fineste restauranter i hele verden. Når glassene er druespecifikke betyder det, at de er skabt til lige præcis den enkelte drue eller druer. Det gør en forskel, og de som har prøvet det, har ofte Riedel-glas stående i køkkenet i dag. Vi anbefaler Riedels Viognier/Chardonnay til din Alvarinho.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]