STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Petit Verdot

Petit Verdot fortjener mere opmærksomhed, end den får. Du har sikkert drukket den masser af gange, men næsten altid bliver den overskygget af den eller de druer, den indgår sammen med.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 115 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 4

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager Petit Verdot?

    Petit Verdot byder typisk på smag og aroma af mørke frugter som brombær og sorte kirsebær sammen med noter af violer, krydderier og nogle gange jordnære undertoner af skovbund. Samtidig er den kendt for sin forholdsvis intense tanniske struktur. Den bruges ofte i Bordeaux-blandinger, hvor den bidrager med dybde og struktur. Selvom den kan findes som en enkeltsorts-vin, er den mere almindeligt en blandingsdrue.

  2. Hvad betyder Petit Verdot?

    Petit Verdot betyder "den lille grønlige" og er en af de klassiske druetyper i Bordeaux. Den bruges primært til at som en slags andenviolin til mere berømte druesorter, hvor den bidrager med tanniner, syre og farve. Mens årene går, kan den dog også udvikle interessante præg af blomster og urter. Der bliver lavet forsøg med at producere vine kun på Petit Verdot i USA, Australien og Sydamerika, hvor den modner bedre end på de franske vinmarker og udvikler sig bedre med mere frugtige udtryk som resultat.

  3. Det rigtige glas til Petit Verdot?

    Det er virkelig ærgerligt at købe en fremragende flaske vin, som er kælet for i år og måneder, og som du har betalt dine surt optjente penge for, og så drikke den af et glas, der ikke fremhæver vinens styrker. Østrigske Riedel laver nogle af verdens absolut bedste druespecifikke glas i verden, som derfor bruges på nogle af de fineste restauranter i hele verden. Når glassene er druespecifikke betyder det, at de er skabt til lige præcis den enkelte drue eller druer. Det gør en forskel, og de som har prøvet det, har ofte Riedel-glas stående i køkkenet i dag. Vi anbefaler Riedels Cabernet/ Merlot til din Petit Verdot.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]