ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Ugni Blanc

Ugni Blanc bruges til at lave vin og, når den destilleres, kendte brandy og cognac.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Proptype
Druesammensætning
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager Ugni Blanc?

    Druen Ugni Blanc vokser primært i de køligere områder af Frankrig, hvor den bliver brugt til livlige vine med en fin, lidt underspillet aroma. Den vokser dog også i Frankrigs varmere områder, f.eks. ved Middelhavskysten og i Aquitaine, hvor den bliver brugt til lidt mere fyldige hvidvine. Druen kan netop vokse flere steder, fordi den er god til at tilpasse sig forskellige vejrforhold. Udbyttet skal begrænses skarpt for at opnå vine af høj kvalitet. Druen bruges også til at lave brandy.


    Ugni Blanc kommer oprindeligt fra Toscana, hvor den stadig bliver produceret under navnet Trebbiano, men det er i Frankrig, at den største produktion finder sted.

  2. Hvordan smager Ugni Blanc?

    Ugni Blanc er kendetegnet ved en frisk og frugtig profil, hvor kvæder, citron, gran og grapefrugt er nogle af de smagsnoter, du kan regne med at finde i vinen. Vinene har typisk en medium til høj syre og er forholdsvis tør.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]