Carmenère

Carmenère er en ægte klassiker og kendes af langt de fleste danskere. Med dens bløde væsen har den lagt sig direkte ind i hjertekulen på mange af os, der holder af et godt glas vin.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 20 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan smager Carmenère?

    Carmenère er i hænderne på en dygtig winemaker ofte lig med masser af blomster, nelliker, kaffe, moden frugt, elegance og en lang eftersmag.

  2. Hvor kommer Carmenère fra?

    Carmenère var egentlig en stor og meget vigtig drue i Bordeaux i 1700- og 1800-tallet, hvor den sammen med Cabernet Sauvignon hvor med til at skabe områdets fantastiske ry for noget af verdens bedste vin. Den havde det dog ikke så godt med vejret i Bordeaux, så den faldt i unåde og i 1980'erne var der mindre end én hektar tilbage. Til gengæld fandt man i 1970'erne ud af, at store dele af den chilenske Merlot, også kendt som "Merlot Chileno", faktisk var den næsten uddøde Carmenère. Her kan den minde om Merlot, og den blev altså også solgt under det navn i Chile indtil 1980'erne! I dag er det netop Chile, der producerer de største mængder Carmenère.

  3. Hvad er det bedste glas til Carmenère?

    Det er virkelig ærgerligt at købe en fremragende flaske vin, som er kælet for i år og måneder, og som du har betalt dine surt optjente penge for, og så drikke den af et glas, der ikke fremhæver vinens styrker. Østrigske Riedel laver nogle af verdens absolut bedste druespecifikke glas i verden, som derfor bruges på nogle af de fineste restauranter i hele verden. Når glassene er druespecifikke betyder det, at de er skabt til lige præcis den enkelte drue eller druer. Det gør en forskel, og de som har prøvet det, har ofte Riedel-glas stående i køkkenet i dag. Vi anbefaler Riedels Old World Syrah til din Carmenère .

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]