ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Vin fra øverste hylde og ét af de ældste vinslotte i Médoc - Sådan er Château Leoville las Cases.

Château Leoville las Cases

Pris
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Leoville las Cases

Château Leoville las Cases er ét af de ældste vinslotte i Medoc. Domaine de Léoville tilhørte nogle af de rigeste og mest indflydelsesrige adelige franske familier, før det blev overtaget af Las Cases-familien. Godset blev delt op mellem 1826 og 1840 og Château Léoville Las Cases blev skabt fra 3/5 af den oprindelige ejendom og hjertet af domainet.


Det nuværende terroir har derfor været i det historiske hjerte af det originale terroir siden 1600-tallet. Pierre Jean, Adolphe og Gabriel de Las Cases var arvinger til slottet indtil 1900, hvor Théophile Skawinski købte en andel og blev dets bestyrer. Léoville Las Cases har nu været styret af den samme familie siden slutningen af ​​det 1800-tallet og er i dag repræsenteret af Jean-Hubert Delon, eneejer af og indehaver af Château Potensac i Medoc og Château Nénin i Pomerol.


Terroiret

Terroiret er af meget stor kompleksitet. Det er hovedsageligt sammensat af grus, gruset sand og gruset ler. Her er også mere kompakt ler, som nogle gange bryder igennem til overfladen. Nærheden til Gironde-floden har skabt en bred mangfoldighed af jordbunde, dannet over flere forskellige geologiske perioder. Floden skaber også et særligt mikroklima, der muliggør en meget tidlig modning af druerne og beskytter vinmarkerne mod frost. Denne kombination påvirker ​​vinstokkenes vækst og druernes sammensætning. Regelmæssig, men begrænset vandforsyning og et meget lavt indtag af næringsstoffer bringer det bedste frem i de store Cabernet Sauvignon- og Cabernet Franc-vine, som normalt opnår deres fulde potentiale uanset årgang. Et eminent terroir.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]