ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Bourboulenc

Pris
Serveringsforslag
Producent
Område
Underområde
Årgang
Druesammensætning
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Bourboulenc?

    Bourboulenc er en hvid druesort, der primært dyrkes i den sydlige Rhône-region i Frankrig, især i appellationerne Châteauneuf-du-Pape og Côtes du Rhône. Den er kendt for at skabe sprøde, aromatiske hvidvine med sin helt egen karakter.


    Druen er kendt og elsket for sin evne til at bevare en lækker, balancerende syre selv i varme klimaer som i Sydfrankrig. Det gør den velegnet til de varme og solrige betingelser i Rhône-dalen. Den blandes ofte med andre hvide druesorter som Grenache Blanc, Clairette og Roussanne for at skabe komplekse og afbalancerede vine.


    Vinene lavet har typisk en lysegul farve med elegante aromaer af hvide blomster, citrusfrugt og urter. Oftest er vinene friske og livlige med levende syre og smag af citron, pære og grønne æbler.


    Bourboulenc er en relativt sjælden druesort uden for Rhône, men den har opnået en vis international anerkendelse for sine unikke kvaliteter - og vi synes, du bør lære den at kende.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]