Grillet brød m/krebsehalesalat

I samarbejde med Movino


Ingredienser

  • Daggammelt brød
  • Krebsehaler
  • Dild
  • Rødløg/ skalotteløg
  • Dijonnaise
  • Creme fraiche
  • Citronsaft
  • God olivenolie
  • Peber
  • Salt

Vin til maden

Rosévine er oplagt som både apéritif og madvin, da de kan drikkes til næsten alt. Udvalget er stort og de fås i mange nuancer og varianter.

Den ideelle vin til denne ret ville være en intens og kraftfuld rosé. En god Chardonnay kan også være en mulighed.

Fremgangsmåde

Skær det daggamle brød i mundrette skiver og stænk med olivenolie. Find en grillpande eller grill og tænd for varmen.

Dræn krebsehalerne godt. Hak løg og dild fint. Bland krebsehaler med løg, dild, salt og masser af peber. Tilsæt dijonnaise og creme fraiche efter behov. Undgå at det bliver for fedt. Smag til med lidt citronsaft, og hvis du synes, at salaten er for »vandet«, så si lidt af væden fra. Dræn til du er tilfreds med konsistensen. Sæt på køl til du skal bruge den.

Læg brødet på grillen/grillpanden. Grill på begge sider og lad det køle af et øjeblik på en rist.

Salaten anrettes på det let afkølede brød. Lav endelig rigeligt, da
det skal nok blive spist!

Anbefalet vin til Grillet brød m/krebsehalesalat


Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]