- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Links & artikler
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
HUSK FARS DAG D. 5 JUNI 🍷 SE GAVEIDEER HER
Sidecar
Frisk og frugtig cocktail med cognac og appelsinlikør. Glas: Riedel Sour Bar Glas Pynt: citronpeel Download opskrift
Ingredienser
- 4 cl. Cognac
- 2 cl. Cointreau
- 3 cl. frisk citronsaft
- 1 cl. sukkersirup
- Citronpeel til pynt
- Sukker til pynt
Fremgangsmåde
- Hæld is i glasset.
- Hæld alle ingredienserne over i en shaker med is og shake i ca. 10 sek.
- Finestrain over i det nedkølede glas.
- Pynt med citronpeel og evt. sukker på kanten.
![Frisk og frugtig cocktail med cognac og appelsinlikør.
Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/sour-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-06-2-pack|Riedel Sour Bar Glas]
Pynt: citronpeel
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/0e4890ff-4ba1-45e4-9165-8297aeb2d935|Download opskrift]](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638204740708249548/4f/94/40c3-13a5-48a8-bf12-833dbef24257/Sidecar.jpg)
Det skal du bruge:
Lidt historie om Sidecar
Sidecar er barn af New Orleans-klassikeren Bourbon Crusta og er en velkendt drink fra forbudstiden, hvor amerikanske bartendere drog til Europa for at arbejde. Harry MacElhone opfandt drinken i Paris til ære for en amerikansk kaptajn, som jævnligt blev transporteret til Harrys bar i sidevognen på sin motorcykel.
Hvor mange kalorier er der i en Sidecar?
Der er 179 kalorier i en klassisk Sidecar.
Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal.