ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Sidecar

Frisk og frugtig cocktail med cognac og appelsinlikør. Glas: Riedel Sour Bar Glas Pynt: Citronpeel Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker med is og shake i ca. 10 sek.
  • Finestrain over i det nedkølede glas.
  • Pynt med citronpeel og evt. sukker på kanten.
Frisk og frugtig cocktail med cognac og appelsinlikør.

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/sour-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-06-2-pack|Riedel Sour Bar Glas]
Pynt: Citronpeel

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/70c1cfc6-6a24-433a-a38b-b7b89ff623bf|Download opskrift]

Det skal du bruge:

Lidt historie om Sidecar

Sidecar er barn af New Orleans-klassikeren Bourbon Crusta og er en velkendt drink fra forbudstiden, hvor amerikanske bartendere drog til Europa for at arbejde. Harry MacElhone opfandt drinken i Paris til ære for en amerikansk kaptajn, som jævnligt blev transporteret til Harrys bar i sidevognen på sin motorcykel.

Hvor mange kalorier er der i en Sidecar?
​​​​​​​Der er 179 kalorier i en klassisk Sidecar.


Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal. ​​​​​​​


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]