Bourbon Crusta

Glas: Riedel Sour barglas

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake i ca. 10 sek.
  • Hæld isen fra glasset og strain over i det nedkølede glas.
drink, cocktail, riedel, whisky, bournon, bourbon crusta, maraschino, opskrift, drinksopskrift

​​​​​​​Det skal du bruge:

Lidt historie om Bourbon Crusta

Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender, Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac.

Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal."

Tag et kig i det store cocktailunivers her.