Bourbon Crusta

En ældgammel opskrift der holder Glas: Riedel Sour Glas Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake i ca. 10 sek.
  • Hæld isen fra glasset og strain over i det nedkølede glas.
En ældgammel opskrift der holder

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/sour-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-06-2-pack|Riedel Sour Glas]
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/62c2e1f4-6394-4794-8aa4-c92efadfe4fc|Download opskrift]

​​​​​​​Det skal du bruge:

Lidt historie om Bourbon Crusta

Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender, Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac.

Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal."

Tag et kig i det store cocktailunivers her.