- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Links & artikler
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
KÆMPE besparelse på gaver og smagekasser (Op til 38% rabat)!
Bourbon Crusta
En ældgammel opskrift der holder Glas: Riedel Sour Glas Download opskrift
Ingredienser
- 4,5 cl Bourbon whiskey
- 1,5 cl Orange Curaçao
- 1,5 cl Maraschino likør
- 1,5 cl frisk citronsaft
Fremgangsmåde
- Hæld is i glasset.
- Hæld alle ingredienserne over i en shaker og shake i ca. 10 sek.
- Hæld isen fra glasset og strain over i det nedkølede glas.
![En ældgammel opskrift der holder
Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/sour-bar-drinks-specifik-glasserie-6417-06-2-pack|Riedel Sour Glas]
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/62c2e1f4-6394-4794-8aa4-c92efadfe4fc|Download opskrift]](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638144479960348371/96/e5/7cb6-92c0-46b1-bb15-8b8426358a10/Bourbon%20Crusta.jpg)
Det skal du bruge:
Lidt historie om Bourbon Crusta
Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender, Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac.
Hvor mange kalorier er der i en Bourbon Crusta?
Der er 185 kalorier i en klassisk Bourbon Crusta.
Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas: "Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal."