SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Aperol Spritz

Direkte fra Italien med stil og elegance! Glas: Riedels Mixing Spritz Glas Pynt: Appelsinpeel Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld alle ingredienserne over i glasset og rør rundt.
  • Pynt med appelsinskal.
 Direkte fra Italien med stil og elegance!

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/mixing-spritz-drinks-set-5515-0-4-glas|Riedels Mixing Spritz Glas]
Pynt: Appelsinpeel

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/faab14e1-d020-48bc-be41-ac562d25b5a6|Download opskrift]

Det skal du bruge:

Den klassiske Aperol Spritz

Forkæl dig selv med den levende og forfriskende smag af Aperol Spritz, den ikoniske italienske aperitif. Vi elsker at lade os transportere direkte til Italiens solbeskinnede fortovscafeer med den orange cocktail i hånden - selv når vi skriver november eller december og vi er til julefrokost eller fejrer nytårsaften.

Aperol Spritz bliver lavet med en omhyggelig balance mellem bitre appelsiner, urter og andre botanicals. En unik smag, der pirrer dine sanser, uanset om du er vært for en sammenkomst, nyder en solnedgangen eller bare har lyst til en lækker cocktail.

Cocktailens brusende fornemmelser danser tungen og efterlader dig med en dejlig citrusagtig finish. Og så kan du også drikke Aperol Spritz som ledsager til forretter og andre lette retter.

Uanset om du er en erfaren mixolog eller en håbefuld hjemmebartender, er Aperol Spritz fantastisk at have i dit repertoire.

Hvad kan man bruge i stedet for prosecco?
Du kan skifte prosecco ud med andre bobler, f.eks. asti, hvis den skal være sødere. Det kan også være andre søde, mousserende vine.

Hvor mange kalorier er der i en Aperol Spritz?
Der er 158 kalorier i en klassisk Aperol Spritz.

Alternativer til den klassiske Aperol Spritz

Limoncello Spritz
Byt Aperol ud med Limoncello, den klassisk italienske citronlikør. Det giver en superfrisk, virkelig sommerlig spritz.

Lillet Spritz
Byt Aperol ud med Lillet Blanc, som giver en lidt mere subtil og måske elegant cocktail.

Rabarberspritz
Brug din egen, hjemmelavede rabarbersnaps til en lave en helt forrygende frisk rabarberspritz, der virkelig smager af sommer.

Hvad betyder "spritz"?
Navnet "spritz" ser ud ud til at spore tilbage fra 1800-tallet, hvor dele af Veneto-regionen i det nordlige Italien blev kontrolleret af det østrig-ungarske imperium. Besøgende og soldater fra andre dele af imperiet skulle have fundet italienske vine for stærke og derfor lettede de dem med et stænk (et "sprøjt" på tysk) vand.

Norditaliensk tradition
​​​​​​​Gå dig en tur gennem en italiensk by sent på eftermiddagen - især i nordlige byer som Milano, Genova, Torino og Venedig - og du vil finde grupper af mennesker, der drikker Aperol Spritz efter arbejde. Det er faktisk en veletableret italiensk tradition, og en tradition, du snildt kan indføre hjemme hos dig selv.​​​​​​​


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]