Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Whisky Sour

Glas: Riedel Sour barglas

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld is i glasset.
  • Hæld bourbon, sirup, citronsaft og æggehvide i en shaker, og shake hårdt i ca. 10 sek.
  • Tilføj nu is til shakeren og shake i yderligere 10 sek.  
  • Finestrain over i det afkølede glas.
  • Hæld angosturaen op i en jigger, og hæld den med en hurtig bevægelse udover cocktailen, så det ligger sig som en flot stribe på toppen.

    Sød og sur klassiker
    ​​​​​​​
    Whisky Sour er langt fra nogen ny cocktail. Den er let, blød og super forfriskende og har været her længe. Meget længe. Første gang man hører om den, er i avisen Waukesha Plain Dealer i Wisconsin i 1870. En helt klassisk cocktail, der er utroligt let at lave, er super moderne og smager virkelig lækkert. Den har traditionelt været set lidt som en mande-cocktail, men med dens syrlige præg, er der rigtig mange mennesker af begge køn, som er vilde med Whisky Sour. Den er helt optimal blanding mellem det søde og det sure.

God begyndercocktail
Denne vindercocktail er også en fantastisk begyndercocktail, da den frisk smag og aroma af citroner afrunder whiskyens fyldige smag. ​​​​​​​

Hvorfor æggehvider?
​​​​​​​Æggehvider bruges i cocktails, fordi de tilføjer en vidunderlig og silkeblød tekstur og en sprød skumtop uden at være for tung.
Sørg for at ryste cocktails med æggehvider to gange, så ægget emulgerer fuldt ud til en jævn cocktail.

​​​​​​​Tag et kig i det store cocktailunivers her.

drink, cocktail, riedel, whisky, bourbon, angostura, whisky sour, opskrift, drinksopskrift

​​​​​​​Det skal du bruge: