ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Dark 'N' Stormy

Den elskede og superlækre Dark and Stormy er let at lave med en forfriskende trio af mørk rom, ingefærøl og lime. Glas: Riedel Highball Glass Pynt: 2-3 limeskiver Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilsæt rom, angostura og limesaft til et glas fyldt med is.
  • Top med ingefærøl.
  • Pynt med et limeskiver.
Den elskede og superlækre Dark and Stormy er let at lave med en forfriskende trio af mørk rom, ingefærøl og lime.
Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/highball-drinks-specifik-glasserie-6417-04-2-pack|Riedel Highball Glass]
Pynt: 2-3 limeskiver
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/d71e5965-43d4-49f5-aa08-6764693e6891|Download opskrift]

​​​​​​​Det skal du bruge:

Lidt historie om Dark and Stormy​​​​​​​


Forkæl dig selv med en klassisk Dark and Stormy lavet med mørk rom, ingefærøl og et lime, Dark and Stormy er en forfriskende og livlig cocktail, der fortjener en plads på din cocktailmenu.

Hos H. J. Hansen Vin giver vi dig mulighed for at lave den perfekte Dark and Stormy cocktail, serveret over is og garneret med frisk lime.

Cocktailen er fætter til Moscow Mule, og burde være en nem overgang for vodkadrikkere, der ønsker at prøve noget nyt. Vi er i hvert fald mange, der er glade for den!

Dark and Stormy findes over hele verden. Dens oprindelse er, ligesom mange andre cocktails, en smule sløret. Det er dog sandsynligt, at rom og Ginger Ale først blev kombineret af sømænd, der nød de åbenlyse fordele ved rom, og samtidig nød godt af ingefærs positive effekt på maven.

Bemærk, at Ginger Ale ikke er en erstatning for Ginger Beer. Ginger Ale er bare kulsyreholdigt vand, der er smagt til med ingefær som en sodavand. Ginger Beer er på den anden side brygget og gæret (selvom "øl"-etiketten kan være vildledende, da de fleste versioner er alkoholfrie). Hvis du prøver at lave din
Dark and Stormy med Ginger Ale, vil du stadig producere en solid cocktail. Men den rige rom nyder godt af den stærkere smag og mere krydret bid af ægte Ginger Beer.

Mange opskrifter, inklusive denne, kræver, at der tilsættes et beskedent mål limesaft til rom- og ingefærøl, som giver et behageligt kick af citrus. Men limesaften er valgfri. Hvis du drikker på Bermuda, vil cocktailen højst sandsynligt blive serveret med kun rom og ingefærøl, plus en limeskive, så drikkeren kan presse lime efter eget skøn. Men uanset hvordan den serveres, er Dark & Stormy velsmagende og forfriskende, så det er svært at gå galt.

Hvor mange kalorier er der i en Dark and Stormy?
Der er 247 kalorier i en klassisk
Dark and Stormy.​​​​​​​


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]