ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Økologiske rødvine

Der findes mere og mere decideret fremragende økologisk rødvin på hylderne for den bevidste forbruger. Flere og flere producenter lægger produktionen om, så de bliver økologisk certificerede, mens andre uden at være certificerede benytter sig af økologiske eller endda biodynamiske principper. Rigtig mange producenter har også fundet ud af, at økologiske eller biodynamiske produktionsmetoder er lige så gode eller andre gange endda bedre for vinen end mere konventionelle tilgange. Det er godt for dine smagsløg – og så er det naturligvis godt for den jord, vi alle sammen bor på.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 48 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Økologisk rødvine i verdensklasse

  I dag er økologiske rødvine over alt, og kvaliteten har ingen problemer med at følge med. Mange vil endda mene, at de økologiske vine er bedre. Det kan der være flere årsager til. Flere producenter vil mene, at de naturvenlige produktionsmetoder simpelthen er med til at skabe et bedre produkt. Vinen smager bedre. Det er naturligvis op til dine smagsløg at vurdere, og en konventionel vinbonde kan sagtens producere en bedre vin end en økologisk certificeret producent. Den økologiske tilgang er dog mere miljøvenlig og skabt uden kunstgødning og kemiske sprøjtegifte. I stedet for bruger man mere naturlige måde at bekæmpe skadedyr på og luger ukrudt væk. Og selve det faktum kan måske gøre smagen af vinen en smule bedre.


  Økologisk vin uden sulfitter

  Når du drikker økologisk vin, er den ikke produceret med kunstgødning og der er ikke blevet sprøjtet mod pesticider eller insekter. Der kan dog stadig være tilsat en smule svovl/sulfitter – det kan du læse, om der er, hvis der står ”indeholder sulfitter” på etiketten. Det er dog ikke noget, du behøver frygte. Svovl bliver naturligt dannet i vinen i små mængder under den alkoholiske gæring. Når man tilsætter svovl er det for at slå vilde gærsvampe og skadelige bakterier ihjel. Det konserverer vinen og forhindrer, at din hvidvin f.eks. bliver brunlig.


  Biodynamisk vin

  Hvad er biodynamisk vin? Læs mere og find din næste flaske her.

 2. Økologisk rødvin på tilbud

  Du kan spare penge på din næste flaske økologisk rødvin, hvis du køber den som medlem af Sélection Vinklub. Så sparer du nemlig altid 5% på tusindvis af vine - også økologiske. Det er gratis, og du kan altid melde dig ud igen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]