Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Alle arrangementer

Populære arrangementer

d. 15. juli 2022 - Odense C

Vin- og Øl-battle

Nu skal det afgøres én gang for alle: Hvad er bedst, vin eller øl? Kan man overhovedet bestemme det? . Det kan man godt, hvis man snakker om specifikke sammenhænge.
395,00
Book her
d. 22. juli 2022 - Odense C

Italiensk vinsmagning ved Odense Aafart

Tag med på en sejltur ind i den italienske verden når Odense Aafart i samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer til "Italien rundt" på Odense Å. Italien er danskernes vinland nr.
395,00
Book her
d. 5. august 2022 - Odense C

Rosésmagning ved Odense Aafart

Er der noget skønnere end et koldt glas rosévin på en dejlig sensommerdag? I samarbejde med Odense Aafart byder vi på en hyggelig aften i rosévinens tegn.
395,00
Book her

Butikker med arrangementer

Butikker med arrangementer

shop marker
Odense C
H.J. Hansen Vin Odense
shop markerSe butikkens arrangementer
shop marker
Rønde
Vinspecialisten Rønde
shop markerSe butikkens arrangementer

Vinsmagninger

Vil du lære mere om vin, hygge dig imens og ikke mindst forkæle dine smagsløg? Så er en vinsmagning en rigtig god idé for dig. Med butikker i hele Danmark afholder vi løbende vinsmagninger fra København til Odense, Århus, Silkeborg og Skagen. Vinsmagninger for begyndere og alle andre, som har smagt lidt mere. Vinsmagninger med mad, forskellige temaer og vinsmagninger med vine fra alle kroge af verden, hvor der laves vin. Du får altså mulighed for at øge dit kendskab til vin uanset dit niveau og teste dine smagsløg ved en uformel og hyggelig aften.

Andre smagninger

Det er dog ikke alt. Vi afholder også løbende romsmagninger, ginsmagninger og meget mere. Så hvis du er interesseret i en spiritussmagning, der løfter dit kendskab og giver dig nye, store smagsmæssige oplevelser, er det bare at melde dig til.

Vinsmagning med mad – Winemaker’s Dinner

For en endnu mere velsmagende aften, bør du prøve en Winemaker’s Dinner. Det er oftest på en lækker restaurant, hvor du kan møde den enkelte producent, smage hans eller hendes vine og samtidig spise en hel menu, som er lækkert sammensat med vinene og løfter begge dele til nye højder. Det giver altid en ekstra dimension til oplevelsen, når du møder menneskene bag vinene.