Brand image

Veganske vine

Udvalget af veganske vine er eksploderet, og der findes i dag virkelig mange fremragende veganske vine fra et hav af producenter. De rigtig gode nyheder er, at du på absolut ingen måde behøver at gå ned på kvalitet og smag. Mange dygtige vinhuse tager aktivt stilling til deres rolle i verden og det aftryk, de sætter på den verden. Og samtidig laver de fantastisk vin.

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Det er bare at slå dig løs i det store udvalg af veganske vine. Her finder du næsten 70 forskellige fra producenter i hele verden, til enhver pengepung og en hvilken som helst smag.

  1. Hvad er vegansk vin?

   Når en vin er vegansk, er det fordi, vinen under fremstillingen ikke har været i nogen som helst kontakt med noget, der kommer fra dyreriget. Man bruger ofte gelatine til at klare vin eller som et fortykningsmiddel, der gør rødvine mere smidige. Man kan også bruge æggeskaller. Men altså ikke, når vinen er vegansk.

  2. Er naturvin vegansk?

   Der er ingen klare, officielle regler, når det gælder naturvin, men et gældende princip er dog, at vinene er lavet efter princippet at intet føjes til vinen og intet tages væk fra vinen. Derfor vil naturvine oftest være veganske.