Spiritus m.m

Destillationsteknikken blev opfundet i de arabiske lande – paradoksalt nok, for det er netop i disse områder, at spiritus i dag er bandlyst - og introduceret i Europa af romerske legionærer. Her blev den hurtigt anset som en livsforlængende eliksir, hvoraf navnet Eau-de-Vie (livets vand) også stammer. Fremstillingsprocessen er siden blevet forfinet, bl.a. ved hjælp af destillationsapparater der, ud over at fjerne den ubehagelige eftersmag, gør det muligt at opnå alkoholprocenter på op mod 80%.
Der findes en verden af forskellige smagsretninger indenfor spiritus. Prøv f.eks. en af de skønne, aromatiske whiskyer fra Glenfarclas, maltwhiskyernes topproducent nr. 1. Eller en blød, cremet cognac fra Cognac Tesseron – det eneste cognachus, der har opnået de magiske 100 points hos den amerikanske vinguru, Robert Parker. Eller en blød og indsmigrende brandy fra Torres, Spaniens mest kendte producent. Hvis det da ikke lige skulle være en forrygende Calvados fra verdens bedste producent, Coeur de Lion…
Utallige muligheder - men de har alle ét til fælles: Producenterne er nøje udvalgte, kendte og anerkendte verden over som førende indenfor hver deres felt!

Akvavit


Akvavit, som også er kaldet brændevin, er fremstillet ved destillation af væske, der har gæret på korn, kartofler o.l.  Vi har et stort udvalg af brændevin, snaps og akvavitter, som passer til hele året.

AnisPastis, absint og anis. Absint er en af de mest kendte drikke i hele verden og er der noget, som alle franskmænd drikker, så er det Ricard.


Armagnac


Armagnac er en fransk druebrændevin produceret i Armagnac-regionen. Tjek vores Premium brands af Armagnac lige her.

Bitter


Bitter har en historie, som går langt tilbage, og som er en stor del af dansk tradition omkring alkohol. I vores udvalg finder du blandt andet én af verdens helt klassiske bitters: Fernet Branca.

CachacaCalvadosCognac


Her på siden finder du et spændende udvalg af lækre Cognac til gode priser. Så leder du efter en flaske god Cognac, så er du havnet det helt rette sted.

Eau-de-VieGin - AlkoholfriWhisky - Amerikansk