Antal varer der matcher den nuværende søgning: 3005
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Spiritus m.m

Destillationsteknikken blev opfundet i de arabiske lande – paradoksalt nok, for det er netop i disse områder, at spiritus i dag er bandlyst - og introduceret i Europa af romerske legionærer. Her blev den hurtigt anset som en livsforlængende eliksir, hvoraf navnet Eau-de-Vie (livets vand) også stammer. Fremstillingsprocessen er siden blevet forfinet, bl.a. ved hjælp af destillationsapparater der, ud over at fjerne den ubehagelige eftersmag, gør det muligt at opnå alkoholprocenter på op mod 80%.
Der findes en verden af forskellige smagsretninger indenfor spiritus. Prøv f.eks. en af de skønne, aromatiske whiskyer fra Glenfarclas, maltwhiskyernes topproducent nr. 1. Eller en blød, cremet cognac fra Cognac Tesseron – det eneste cognachus, der har opnået de magiske 100 points hos den amerikanske vinguru, Robert Parker. Eller en blød og indsmigrende brandy fra Torres, Spaniens mest kendte producent. Hvis det da ikke lige skulle være en forrygende Calvados fra verdens bedste producent, Coeur de Lion…
Utallige muligheder - men de har alle ét til fælles: Producenterne er nøje udvalgte, kendte og anerkendte verden over som førende indenfor hver deres felt!

MEST POPULÆRE Spiritus m.m
Daniel Bouju Selection Special
Daniel Bouju Selection Special DKK 325,00
(DKK 260,00)
Info/køb
Boigin Gin 40%, 50 cl.
Boigin Gin 40%, 50 cl. DKK 175,00
(DKK 140,00)
Info/køb
Monin Sirup Mango
Monin Sirup Mango DKK 95,00
(DKK 76,00)
Info/køb
Malfy Gin Rosa
Malfy Gin Rosa DKK 260,00
(DKK 208,00)
Info/køb

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk