Spiritus m.m

Der findes en verden af forskellige smagsretninger indenfor spiritus. Prøv f.eks. en af de skønne, aromatiske whiskyer fra Glenfarclas, maltwhiskyernes topproducent nr. 1. Eller en blød, cremet cognac fra Cognac Tesseron – det eneste cognachus, der har opnået de magiske 100 points hos den amerikanske vinguru, Robert Parker. Eller en blød og indsmigrende brandy fra Torres, Spaniens mest kendte producent. Hvis det da ikke lige skulle være en forrygende Calvados fra verdens bedste producent, Coeur de Lion.
Utallige muligheder - men de har alle ét til fælles: Producenterne er nøje udvalgte, kendte og anerkendte verden over som førende indenfor hver deres felt!


Akvavit


Akvavit, som også er kaldet brændevin, er fremstillet ved destillation af væske, der har gæret på korn, kartofler o.l.  Vi har et stort udvalg af brændevin, snaps og akvavitter, som passer til hele året.


AnisPastis, absint og anis. Absint er en af de mest kendte drikke i hele verden og er der noget, som alle franskmænd drikker, så er det Ricard.
Armagnac


Armagnac er en fransk druebrændevin produceret i Armagnac-regionen. Tjek vores Premium brands af Armagnac lige her.


Bitter


Bitter har en historie, som går langt tilbage, og som er en stor del af dansk tradition omkring alkohol. I vores udvalg finder du blandt andet én af verdens helt klassiske bitters: Fernet Branca.


Brandy


Her finder du vores bredde udvalg af brandy! Brandy er betegnelsen for brændevin, der er fremstillet ved destillation af vin, og kommer fra andre steder i verden end de kendte Cognac og Armagnac.  


Cachaca


Cachaca er brasiliansk brændevin, der er fremstillet af saften i sukkerrør, men er dog ej at forveksle med rom! Nyd din cachaca som den er eller miks en lækker cocktail - vores favorit er den lækre caipirinha.  


Calvados


Calvados kommer fra Calvados-regionen i det nordlige Frankrig, og er en æblebrændevin. Calvados fremstilles ved destillation af gæret æblesaft (altså cider). Gå på opdagelse i det store udvalg, og find din favorit.


Cognac


Her på siden finder du et spændende udvalg af lækre Cognac til gode priser. Så leder du efter en flaske god Cognac, så er du havnet det helt rette sted.


Eau-de-Vie


Eau de Vie betyder "Livets vand" og bliver fremstillet ved destillation af gærede frugter. Et godt og anderledes alternativ til den danske akvavit!


Gin


Gin er en af vores absolutte favoritspiritusser, og det er vi ikke alene om! Gin anvendes i nogle af tidens mest populære drinks - hvem kan ikke lide en G&T? Vi har over 100 forskellige ginner, skynd dig at finde din favorit.


Gin - Alkoholfri


Hvorfor undvære dine yndlingsdrinks bare fordi du har taget bilen, eller af andre grunde ikke skal drikke alkohol? Med alkoholfri gin kan du alligevel få en lækker og smagfuld gin og tonic.


Grappa


Grappa er en italiensk brændevin, der er fremstillet på druekvas, som er til overs fra vinproduktion. Nyd denne lækre drik til din kaffe, eller som en del af saucer eller desserter.


Mezcal


Mezcal er mexicansk brændevin fremstillet af agave. Oprindeligt blev den lavet og drukket af Mexicos bønder, men er de seneste år blevet meget populær både i privaten, men også på barer i hele verden!


Pastis


Pastis er en fransk spiritus, der drikkes som aperitif. Pastis er tilsat anis og fennikel, og har derfor en delikat smag af lakrids.


Rom


Rom, der er lavet på sukkerrør, er efterhånden en populær drik herhjemme, hvor den enten nydes som den er eller som en del af en drink. Vi har over 100 forskellige at vælge imellem - skynd dig at finde din favorit.


Rom - Alkoholfri


Hvorfor ikke nyde en lækker romdrink selvom du ikke har lyst til at drikke alkohol? Med alkoholfri rom har du nu muligheden.


Rye


Rye er blevet mere populært de seneste år. Rye er en type whisky, der er lavet på rug. Ryes smag er ofte krydret med lette søde toner.


Tequila


Tequila er en mexicansk brændevin, fremstillet af saften fra blå agave.  Tequila er meget populært som shots, men bruges også i flere populære cocktails. Vores udvalg af Tequila er af god kvalitet og fuldt ud på højde med de bedste whisky og cognac.


Vodka


Spiritusklassikeren over dem alle: vodka! Vi har en række forskellige vodka i flere forskellige smagsvarianter, så vi er sikre på, at du kan finde en, der passer til din yndlingsdrink.


Whisky


Whisky er blevet en stigende interesse for mange , og er endda blevet noget, mange investerer i! Vi elsker også whisky, og har mere end 200 slags at vælge i mellem. Gå på udkig i vores udvalg.


Whisky - Amerikansk


Vi har samlet et udvalg af lækre whisky, der alle sammen har det til fælles, at de er produceret i USA. Skynd dig at finde din favorit.