ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Colombia emmer bare af rom, cigarer, palmer og mørke solbriller. Noget af det bedste rom, står Dictador for. Men ikke kun rom. Du finder også gin fra Dictador, som tager kampen flot op mod nogle af de mere kendte mærker fra Europa.

Dictador

Pris
Undertype

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Dictador

Sidst i 1700-tallet ankom en spanier til Cartagena de Indias i kolonien Nueva Granada - i dag bedre kendt som Colombia. Severo Arango y Ferro var hans navn og her over 200 år senere er rombrandet Dictador opkaldt efter ham. Han var nemlig en, lad os sige viljestærk karakter, som fik sat skik på den spanske stats skatteindkrævning i kongens kolonier i Nord- og Sydamerika. Men han blev også forelsket, y Ferro. I koloniens rom, vel at mærke. Og med kærlighed til rommen blev han snart én af de største forhandlere i kolonierne, hvor rommen blev anset som en form for møntfod. Colombia er én af verdens største producenter af sukkerrør og oplagt til romproduktion. I 1913 åbnede en af y Ferros slægtninge, Don Julio Arango y Parra, Destilería Colombiana. Efter en årrække skulle det vise sig at blive den måske bedste producent i hele det caribiske område. I 40 år har familien produceret Dictadormærket efter familiens gamle opskrifter og teknikker. I dag er det tredje generation, som driver destilleriet og familiens historie videre.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]