ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Skal man introducere et andet menneske for whisky fra Islay, er Ardbeg ikke et dårligt sted at begynde. Den karakteristiske røg er fuldt ud tilstede og virkelig balanceret med en fed, olieret fylde, som lægger sig på tungen og gør, at den måske er lettere at kapere for begyndere udi røgwhiskyens ædle kunst.

Ardbeg Distillery

Pris
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 12 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Ardbeg Distillery

Ardbeg har med rette en helt særlig plads i hjertet hos mange, der elsker røget whisky fra øen Islay. Stilen kombinerer røgen med en fedme og dybde, det kan være svært at finde hos andre ellers også fremragende destillerier. Ardbeg har vundet prisen som World Whisky Of The Year fire gange i de senere år og er ét af de bedste eksempler på, hvad whisky fra den skotske ø Islay kan. Destilleriet blev grundlagt helt tilbage i 1815 af stifter John Macdougall og allerede i 1887 producerede destilleriet årligt over én million liter whisky – flest af destillerierne på Islay. Det gik dog ikke kun fremad, og i 1981 måtte destilleriet lukke og de 18 medarbejdere blev fyret. Først i 1997 genåbnede destilleriet og genoptog produktion. Det gik forrygende, og i 2008 vandt Ardbeg titlen ’World Whisky Of The Year’ for destilleriets ’Ardbeg Ten Years Old’ – en begivenhed, der gentog sig året efter, da Ardbeg vandt for deres ’Uigedal’ – og sørme også året herefter for ’Supernova’.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]